ALLER AU CONTENU

UMJETNOST DS

Uđite u srce marke DS Automobiles

Kada se avangardna tehnologija susreće s poezijom dizajna, kada se inovacije rađaju iz konkurentnosti i kada se plemeniti materijali susreću s vrhunskom izradom, automobil postaje proizvod visoke mode.

 

Prije sedam godina marka DS Automobiles je sebi postavila izazov: oživjeti stručnost francuskih luksuznih automobila.

 

Ali kako stvoriti marku na tržištu koje je ne očekuje?

 

Ovu epsku priču predstavlja vam dokumentarni film »Umjetnost DS«.

1. EPIZODA: NASLJEĐE
Pogledajte kakav si je veliki izazov, s inače uspješnim rezultatom, postavila marka DS Automobiles od njezinih početaka do ponovnog rođenja. Godine 1955. rođen je DS, a s njim i utjelovljenje francuske automobilske izvrsnosti. Odvažnost, tehnologija i udobnost su pobjednički koktel avangardnog duha koji uvijek iznova definira filozofiju marke. Danas ekipe inženjera i dizajnera ulažu svoju iznimnu stručnost i iskustvo kako bi nastavili stvarati historiju i dizajnirati automobil budućnosti. 
2. EPIZODA: DIZAJN

Kako definirati marku DS Automobiles? Kako njezino naslijeđe pretvoriti u kreacije? Kako pomaknuti granice dizajna i dovesti ga na nivo umjetnosti?

 

Iz stila rađa se dizajn. A kada se avangardna tehnologija susreće s poezijom dizajna, rađa se francuska automobilska izvrsnost koju utjelovljuje DS.

 

Temeljni elementi dizajna marke su avangardni duh, proporcije, vizualno privlačna silueta i profinjena unutrašnjost.

 
3. EPIZODA: STRUČNO ZNANJE
Stilski dizajn zahtijeva posebno znanje i vještinu koju smo naslijedili od tradicionalnih majstora ručne izrade, a koju danas u marki DS Automobiles na moderan način izražavaju strastveni muškarci i žene. Naučili su ukrotiti materijale i usavršiti tehnologiju kako bi s preciznošću obradili svaki detalj, svaki završni element, poput slamene intarzije, bisernih šavova ili sjedala s dizajnom remena ručnog sata ... Automobil DS je spoj sofisticiranosti, beskompromisne kvalitete i iznimnog francuskog znanja. 
4. EPIZODA: TIŠINA

Beskompromisna kvaliteta. To je jedan od ciljeva i jedna od temeljnih vrijednosti marke DS Automobiles.

 

Automobil DS mora moći prijeći mnoge kilometre i istovremeno omogućiti korisniku bezbrižnu vožnju s visokim nivoom udobnosti.

 

I u tome igra bitnu ulogu zvučna izolacija kao izraz mira kroz nečujni dizajn.

 

Sve je to dio onoga što zovemo »DS iskustvo«. Inovativno i vrhunsko iskustvo vožnje. Pogledajte sofisticirane tehnike i preciznost potrebne za osiguranje izvrsnosti.

 
5. EPIZODA: PERFORMANSE

Natjecateljski sport stvara automobilske inovacije. Za marku koja teži odvažnim podvizima i nastoji izraditi automobil budućnosti je energetska tranzicija potpuno očigledna.

 

Isto se odnosi i na Formulu E i ekipu DS TECHEETAH iz koje marka crpi svoju inspiraciju.

 

DS je ponosan na znanje i iskustvo koje je stekao u moto sportu električnih vozila. Pritom uvijek nastoji prenijeti tehnologije inspirirane moto sportom u iznimne modele vozila.

 

Onaj tko zna besprijekorno prenijeti znanje iz Formule E u serijske automobile zaista ima avangardni duh!

 
6. EPIZODA: INOVATIVNOST

Može li današnje vozilo bez tehnologije?

 

Inovativnost je jedan od razloga postojanja marke DS Automobiles. Vozaču želimo pružiti jedinstvena i autentična iskustva. Počastiti ga želimo dizajnom koji je sinonim za prirodnost, jednostavnost i umirenost.

 

Izuzetni materijali koji zrače otiskom budućnosti. Intuitivni kontakt s uređajem.

 

A zašto ne bi sutra stvorili ultrazvučnu tehnologiju?

 

Inovativnost marke DS Automobiles odraz je francuske izvrsnosti.

 

OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Nasljeđe

Godine 2014. osnovana marka DS, inspirirana originalnim DS modelom iz 1955. godine, postala je simbol odvažnosti i inovativnosti

Stručno znanje

DS Automobiles okružuje se strastvenim ženama i muškarcima koji pružaju uistinu jedinstveno francusko znanje i iskustvo