OBAVIJEST ZA KLIJENTE TOKOM EPIDEMIJE COVID-19. 

VIŠE INFORMACIJA

DS 4 CROSS

Avanturistički instinkt

Od 56233 KM uključujući PDV

[cle1: HUB_CROSS_3JPG Lang:BS]
 

JEDINSTVENI IZGLED Ukus avanture

Nosivi krovni nosači u svjetlećoj crnoj boji kao i prednji i zadnji spojler u boji aluminija ispunjavaju oblikovni dizajn vozila DS 4 CROSS s daškom avanture. Izvedba koja se može pohvaliti karizmatičnim izgledom, CROSS pločicama koje krase prednja vrata, premijskim felgama i ekskluzivnom opcijskom opremom, inspirirat će sva vaša putovanja.

EKSKLUZIVNE TEHNOLOGIJE Sigurnost u svim uvjetima

Opcije Advanced Traction Control (napredni sistem za sprječavanje proklizavanja pogonskih točkova) i Hill Assist Descent Control (sistem za pomoć pri spuštanju po nizbrdici) koje su ekskluzivno dostupne za DS 4 CROSS pružaju vam optimalnu sigurnost u potpuno svim uvjetima.

Advanced Traction Control

Sistem prilagođava snagu vuče prednjih točkova i sa tri načina vožnje omogućuje vam sigurnu vožnju po teškim terenima, kao što su snijeg, pijesak ili blato.

Hill Assistant Descent Control

Ograničenja rizika proklizavanja ili gubitka kontrole na strminama. Pomoću ovog sistema možete u brzini za vožnju naprijed ili u brzini za vožnju unazad na asfaltiranim ili neasfaltiranim cestama održavati stalnu brzinu na svim strminama s nagibom većim od 5 %.

DINAMIČNOST I OKRETNOST Motori, koji su dostupni za DS 4 CROSS

PRIKLJUČNI HIBRID

E-TENSE 225 KS

BENZINSKI

PureTech 130 KS s automatskim mjenjačem

PureTech 180 KS s automatskim mjenjačem

PureTech 225 KS s automatskim mjenjačem

DIZEL

BlueHDi 130 KS s automatskim mjenjačem

USLUGE PO MJERI