DS 7 CROSSBACK

Efikasni motori

Od 72757 KM uključujući PDV

[cle1: DS_7_CROSSBACK_CAR Lang:BS]
 

MOTORI S DINAMIČNIM TEMPERAMENTOM

Uživajte u nadasve dinamičnim osjećajima u vožnji uz pet motora s unutrašnjim izgaranjem, koji su u ponudi vozila DS 7 CROSSBACK. Efikasni i učinkoviti motori ispunjavaju kriterije trenutno važećih emisijskih standarda (Euro 6.2) i ističu se zbog izuzetnog okretnog momenta. U kombinaciji s našim novim osmostupanjskim automatskim mjenjačem posljednje generacije (EAT8) osiguravaju još lakše i tekuće upravljanje kao i bržu reakciju. Naše tehnologije vam po uzoru na benzinske motore PureTech s pritiskom ubrizgavanja u vrijednosti 200 bara odnosno sistema Stop&Start osiguravaju bolju kontrolu nad potrošnjom goriva i najniže stupnjeve emisije CO2.

Iskoristite izuzetne performanse koje vam nudi naš najnoviji benzinski motor PureTech 180 Automatique. Vaš motor je opremljen najnovijim inovacijama koje smanjuju emisije CO2, čime već danas ispunjava zahtjeve sutrašnjih standarda.

 

Svi benzinski motori PureTech i dizelski motori BlueHDi, koji su dostupni za DS 7 CROSSBACK, već ispunjavaju zahtjeve budućeg emisijskog standarda Euro6d, koji će stupiti na snagu 2020. godine.

MOTOR E-TENSE 4X4: HIBRID MARKE DS

Vozilo DS 7 CROSSBACK će od proljeća 2020. nadalje imati učinkovit priključni hibridni motor E-TENSE koji će sa 300 konjskih snaga, pogonom na sva četiri točka i 60 kilometara autonomije u načinu s nultim emisijama osigurati obilje efikasnosti i učinkovitosti. Naši inženjeri stvorili su maštovitu i jedinstvenu arhitekturnu strukturu s kojom su udobnost boravka i prostor u prtljažniku ostali nepromijenjeni.  

Iskoristite izuzetnu učinkovitost koja je potpuno ekološki prihvatljiva zahvaljujući motorima BlueHDI i PureTech posljednje generacije.

Odaberite tip goriva i mjenjača i pogledajte motor koji je primjeren za vas.

Kada postanete vlasnik vozila, automatski se pridružujete našem programu usluga Only You.

Program koji je nastao po vašoj inspiraciji i koji smo razvili za vas temeljni je stub DS iskustva i dokaz naše posvećenosti vama.

Još dugo nakon kupovine vašeg vozila DS imat ćete prednosti paketa usluga koje su bile namijenjene posebno vama i prilagođene vašim potrebama.

KONTAKTIRAJTE PRODAJNO MJESTO.

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:BS]

USLUGE PO MJERI