ALLER AU CONTENU
DS 4 CROSS
Avanturistički instinkt
PLEMENITI IZGLED
Ukus avanture
Nosači krovnog prtljažnika u svjetlećoj crnoj boji kao i prednji i zadnji spojler u boji aluminija ispunjavaju oblikovni dizajn vozila DS 4 CROSS s dodirom avanture. Izvedba koja se može pohvaliti karizmatičnim izgledom, CROSS pločicama koje krase prednja vrata, premijskim felgama i ekskluzivnom opcijskom opremom, inspirirat će sva vaša putovanja.
EKSKLUZIVNE TEHNOLOGIJE
Sigurnost u svim uvjetima
Opcije Advanced Traction Control (napredni sistem za sprječavanje proklizavanja pogonskih točkova) i Hill Assist Descent Control (sistem za pomoć pri spuštanju po nizbrdici) koje su ekskluzivno dostupne za DS 4 CROSS pružaju vam optimalnu sigurnost u potpuno svim uvjetima.
Advanced Traction Control
Sistem prilagođava snagu vuče prednjih točkova vozila DS 4 CROSS i s tri načina vožnje omogućuje vam sigurnu vožnju po teškim terenima, kao što su snijeg, pijesak ili blato.
Hill Assistant Descent Control
Ograničenja rizika proklizavanja ili gubitka kontrole na strminama. Pomoću ovog sistema možete u brzini za vožnju naprijed ili u brzini za vožnju unazad na asfaltiranim ili neasfaltiranim cestama održavati stalnu brzinu na svim strminama s nagibom većim od 5 %.
Produžite vaša iskustva
ONLY YOU vam nudi bogat izbor funkcija koje su osmišljene posebno za vas i prilagođavaju se vašim očekivanjima. Iskoristite prednosti usluga koje vam pružaju bezbrižnost, mobilnost i ekskluzivnost kako biste mogli uživati u jedinstvenim DS iskustvima.
Usluge po mjeri
E-Tense
Električni pogon po uzoru marke DS. Upoznajte naše električne ili priključne hibridne modele i raspoložive usluge.
Ugovori o uslugama
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti s našim ponudama za održavanje i pomoć.