OBAVIJEST ZA KLIJENTE TOKOM EPIDEMIJE COVID-19. 

VIŠE INFORMACIJA

S vama, iako na daljinu Covid-19 OBAVJEŠTENJE

Još uvijek smo dostupni!

Vlada je poduzela važne korake kao odgovor na veliku zdravstvenu krizu koronavirusa (Covid-19). U potpunosti podržavamo sve u ovim teškim vremenima i vaša sigurnost nam je od najveće važnosti. 


U ovim teškim okolnostima DS STORE čini sve što je moguće da bi svojim klijentima osigurao održavanje i popravku vozila DS kao i pomoć u slučaju kvarova.

Na ovaj način želimo doprinijeti mobilnosti javnih usluga i klijenata kojima je potreban automobil za osnovna putovanja (posao, zdravlje i sl.) u skladu sa zdravstvenim propisima.


Naš osnovni prioritet je zaštita zdravlja naših klijenata i zaposlenih provedbom vanrednih mjera u naši radionici DS SERVICE: zaštitne mjere, nošenje rukavica, održavanje sigurne udaljenosti među ljudima, uključujući duge redove i pojedinačni prijem, zakazivanje na prijemnoj recepciji naših radionica.

Ako prilikom dolaska u naša prodajno servisna mjesta osjetite simptome poput kašlja ili temperature, molimo vas da odložite svoju posjetu dok ne obavite zdravstveni pregled. Učinit ćemo sve što je potrebno za očuvanje vašeg zdravlja, vaše sigurnosti i mobilnosti.

DS pomno prati situaciju i svakodnevno usklađuje otvaranje radionica sa mrežom u skladu sa direktivama vlade.

S obzirom na okolnosti, određene radionice mogu biti zatvorene ili imati prilagođeno radno vrijeme.


Molimo vas da unaprijed kontaktirate svoju radionicu i provjerite njenu raspoloživost.


Vaš DS AUTOMOBILES BiH