OBAVIJEST ZA KLIJENTE TOKOM EPIDEMIJE COVID-19. 

VIŠE INFORMACIJA

DS 4 DOBIO NAGRADU ZA NAJLJEPŠE VOZILO GODINE 2022

28.1.2022

Žiri 37. Međunarodnog festivala automobila dodijelio je nagradu za najljepše vozilo u 2022. DS 4.


• DS 4, koji je dizajnirao DS DESIGN STUDIO PARIS, ističe se svojim nevjerojatnim proporcijama i iznimnom dojmljivošću, koja se odnosi i na vanjske i na unutarnje površine.


• Nagrada za najljepše vozilo godine već je sedmi trofej koji je brend DS Automobiles dobio u posljednjih osam izdanja Međunarodnog automobilskog festivala.

DS STORE U SARAJEVU

17.5.2021.

Šta dobro iskustvo čini odličnim? Detalji. Mnogo njih.

Tako smo im posvetili puno vremena. Zadovoljstvo nam je predstaviti prvi izložbeni salon DS STORE u Sarajevu, pun pažljivo odabranih detalja za ljude sa odabranim ukusom.

PREMIJERNA PREZENTACIJA TEHNOLOGIJA VOZILA DS 4

2. decembra 2020

DS Automobiles otkriva ime svoje najnovije kreacije iz premium M1 segmenta, DS 4.

Najnoviji model obuhvaća najnapredniju ugrađenu tehnologiju i započinje pisanje novog poglavlja u istoriji marke DS Automobiles.
Inovativne tehnologije za ovu kategoriju vozila, poput elektrifikacije E-TENSE, mogućnosti uspostavljanja veze u čistom i digitalnom interijeru, udobnosti i mira u vožnji te prepoznatljivo DS osvjetljenje.

DS AERO SPORT LOUNGE: UMETNOST POTOVANJA

26. februar 2020

Konceptno vozilo DS AERO SPORT LOUNGE manifest je kojim brend namjerava da „održivo“ ilustrira neologizam. Više nego očigledno, nastoji pružiti prestiž, fokusirajući se na utjecaj na okoliš: plemenitost u održivosti.
DS AERO SPORT LOUNGE najavljuje početak nove ere automobilizma.