DS STORE SARAJEVO ISKUSTVO ZA SVA ČULA

Šta dobro iskustvo čini odličnim? Detalji. Mnogo njih.

Tako smo im posvetili puno vremena. Zadovoljstvo nam je predstaviti novi izložbeni salon DS STORE, pun pažljivo odabranih detalja za ljude sa odabranim ukusom.

Ovo je prvi prestižni izložbeni prostor marke DS AUTOMOBILES u BiH, posvećen svijetu elegancije, luksuza i sofisticiranosti. Pažljiv izbor finih proizvoda uvjerava u ekskluzivan ambijent.

 

Na svakom koraku iskusit ćete suštinu brenda: iskustvo za sva osjetila.

Vrhunsko pariško okruženje DS STORE čeka vas na adresi Alipašina BB u Sarajevu, u potpuno novom prodajnom prostoru, koji svojim luksuznim okruženjem pozdravlja sve posetioce da vide i iskuse novu paletu DS vozila, a kupcima novih ili polovnih automobila nudi poseban okruženje za istraživanje, iskustvo, donošenje odluka i kupovinu sledećeg DS automobila.

DS STORE SARAJEVO upotpunjen je s puno pažnje na detalje i prekrasno je okruženje za uživanje u kupovini, uz pomoć prodajnih savjetnika DS-a, koji vam nude još dublje iskustvo s markom DS uz individualno vođeno obilazak.

DS STORE SARAJEVO prvo je i jedino prodajno mjesto DS-a na ovom području (u BiH).

U izložbenom salonu izložena su četiri DS automobila koji svojim izgledom dopunjuju ambijent DS STORE-a. Ovdje kupci mogu udobno sjesti na kožne sofe i u potpuno klimatiziranom okruženju, pomalo mirisani ekskluzivnim mirisom DS ambijenta, čavrljati na kafi s prodajnim savjetnikom DS-a ili samostalno vidjeti salon i provesti probnu vožnju s jedan od DS modela: DS 7 CROSSBACK, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4 × 4, DS 3 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

DS AUTOMOBILES je premium, smjela, inovativna i ekološka marka automobila s ambicijama da bude vjerodostojna premium alternativa konvencionalnijim konkurentima. Svi modeli su dostupni sa termičkim motorima (benzinski ili dizel) i kao verzije E-TENSE (100% električno vozilo ili benzinski PHEV - priključno hibridno vozilo).