Konceptno vozilo

WILD RUBIS

SUV BUDUĆNOSTI

Prvi SUV koji je ikada nosio DS značku korišten je za demonstraciju nekih sada vrlo poznatih karakteristika

DS Wild Rubis slijedio je tragove kotača koncepta Numéro 9. Taj je automobil prvi imao značajku koju nazivamo DS Wings. Wild Rubis zacementirao je DS identifikator hromiranog oboda koji se stapa u farove poput raširenih krila ptice. To je ujedno bio i prvi automobil koji je na svojoj masci imao istaknutu DS značku. Pojedinosti na stranu, Wild Rubis pokazuje kako bi mogao izgledati budući DS SUV: sofisticirani i elegantni oblik koji kombinuje svestranost vozila s pogonom na sva četiri točka i bilo kuda sa ekološkim poštovanjem benzinsko-električnog hibrida.

OSVJETLJUJEMO PUT

LED diode čine jedinstveni potpis

Sada imamo ime za našu rasvjetu s potpisom: DS LED Vision. Divlji Rubis je pomogao da se to razvije. Sadržavao je puna LED prednja svjetla podijeljena u tri rasvjetna modula sa svjetlosnim potpisom u obliku vilice u obliku vilice.

MOĆNO ALI ODGOVORNO

Iako je SUV, Wild Rubis ostaje pomalo DS. Elegantan, sofisticiran i tehnološki napredan, demonstrira naše principe u novoj klasi automobila

Konceptni automobil Wild Rubis s potpuno priključnom hibridnom tehnologijom u potpunosti je u skladu s ekološkim naporima. Njegov pogonski sklop sastoji se od benzinskog motora od 1,6 THP snage 225 KS i električnog motora postavljenog na zadnju osovinu, koji može razvijati 70 KS. Elektromotor napajaju litijum-jonske baterije koje se pune iz kućne električne utičnice.

UŽIVAT ĆETE U STRAŽNJEM POGLEDU

Kao i kod prethodnih DS 4 i DS 5, Wild Rubis također ima izvrsno instalirane ispušne cijevi. Zapravo su nevidljivi golim okom.