OBAVIJEST ZA KLIJENTE TOKOM EPIDEMIJE COVID-19. 

VIŠE INFORMACIJA

MARKA DS

Prihvatite moderno lice automobilizma

Slova koja u automobilskom svijetu predstavljaju plemenitost i visoku modu mogu proizlaziti jedino iz Pariza prijestolnice uglađenosti i avangarde. Kao i u prošlosti, DS marka i danas svaki model koji dođe iz njegovih radionica inspirira svojim inovativnim duhom. 

U nastavku saznajte više o DS Automobiles

Kao dio Groupe PSA, DS Automobiles koristi ogromne tehničke resurse drugog najvećeg evropskog proizvođača automobila. Ali kao početnik savršeno je pozicioniran da brzo odgovori na brzo promjenjiva očekivanja, zahtjeve i želje kupaca.

Kao nova marka, DS može slijediti hrabru viziju budućnosti, počevši od toga kako kupci posjeduju i upravljaju automobilima. Kreativni direktor dizajna, Nicolas Wozniak objašnjava: "Naše DS STORE  su poput luksuznih butika, inspirisani hotelima i restoranima - vrlo različiti od uobičajenih prodajnih mesta."

Zaostavština

Preokretanje uspostavljenih automobilskih zapovjedi, utjelovljenje francuskog prestiža: upoznajte zaostavštinu marke DS.

Stručno potkovano znanje

Stvaranje izvrsnosti i upravljanje materije za postizanje napretka u tehnologiji: to je suština stručnog znanja DS.

Saloni DS

Svaki DS STORE je pozvao na putovanje u svijet užitaka gdje se bude sva osjećanja.

DS Novosti

Zaživite u ritmu marke DS i pogledajte sve njene novosti.

Istorija DS

Marka DS , koja je historijski povezana s markom Citroën, utjelovljuje vrhunsko znanje najboljih francuskih stručnjaka na području prestiža.

Elektrifikacija

Otkrijte naša električna i priključna hibridna vozila, stvorena za vas.