NASLJEĐE Izum automobila za sutra

DS Automobiles, osnovan 2014. godine, simbol je odvažnosti i inovativnosti. Inspiraciju za brend donosi originalno vozilo DS, koje je predstavljeno 1955. godine na salonu automobila u Parizu, a kombinira najbolje znanje, izaziva uspostavljene automobilske redoslijede i predstavlja automobile budućih generacija.

Rođenje brenda DS: inspirativna ikona

1955. godine, prvi DS - i vozne senzacije - predstavljeni su na salonu automobila u Parizu i zauvijek su obilježili istoriju automobila. Model inovacije, gracioznosti i prestiža odražava francusku stručnost i utjelovljuje avangardni duh koji i danas definira filozofiju marke DS i nadahnjuje sve naše današnje kreacije.

Bezvremenski tehnološki potpis

Od DS-a prošlog stoljeća do modela danas i sutra, naši timovi rade s istom žeđom avangarde, jedinstvenosti i elegancije kako bi oživjeli i razvili napredne tehnologije poput pokazivača smjera ili hidrauličnog ovjesa, koji su prepoznatljivi i snažni elementi identiteta brenda prilagođeno novim očekivanjima mobilnosti.

TEHNOLOGIJE  

DS ACTIVE LED VISION

Rasvjeta DS ACTIVE LED VISION, koja je premijerno izvedena s konceptnim vozilom DS E-TENSE, istovremeno je vrlo moćna i atraktivna. Sastoji se od LED fara i tri rotirajuća LED modula. Ovi moduli se okreću i mijenjaju svoj nagib u skladu s kutom upravljanja, brzinom vozila i vremenskim uvjetima, pružajući vam optimalnu vidljivost.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCANUS SUSPENSION predviđa nepravilnosti na putu putem kamere i senzora radi ublažavanja posljedica grešaka.
Sistem prenosi podatke u realnom vremenu na kompjuter koji prilagođava performanse svakog točka pojedinačno kako bi prilagodio tvrdo ili fleksibilno ogibljenje i pružio vam veći nivo udobnosti.

DS CORNETS

DS korneti ili DS rogovi prikazani na prvim kultnim DS modelima postavljenim na obje strane DS 9, djeluju kao bočna svjetla. Nježno i elegantno popraćeno je simboličnim svjetlosnim potpisom ovog elegantnog modela.

Nastavak potpisa zaštitnog znaka DS

Inspirirani bogatom istorijom marke i našim avangardnim vrijednostima, naši timovi inženjera i dizajnera koriste svoje izuzetno znanje francuskog prestiža i nastavljaju pisati svoju povijest i oblikovati automobile budućnosti. Pod njihovim stručnim okom, naši automobili postaju tehnološki modeli s neusporedivim dizajnom i osobnošću.