"SAVOIR-FAIRE" DS Žene i muškarci sa strašću

Rođena u središtu Pariza, marka DS Automobiles okružena je strastvenim muškarcima i ženama koji pružaju uistinu jedinstvenu stručnost o francuskom luksuzu. U njihovoj želji i zahtjevu za izvrsnošću stvorene su naše prestižne i nadahnjujuće kreacije.

SVIJET
VISOKE MODE
IZBOR I IZVRSNOST MATERIJALA

Potpunost se može postići isključivo stručnim znanjem u svakom potezu koji se ponavlja hiljadu puta i jednom, sa samouvjerenim okom majstorskog zanatlije, izborom pravih materijala, izuzetnom pažnjom do najsitnijih detalja i željom za prekoračenjem granica mogućnosti. Bez stručno potkovanog znanja inovacija bi bila samo mehanička učinkovitost.

DETALJI I VJEŠTINA Po mjeri i ručni rad

Kožna presvlaka s ukrasnim šavovima, DS bisernim šavovima, svilenim naborima, brušenim aluminijem ili lijepljenjem naljepnica za individualiziranje slike: svaki zadatak zahtijeva pedantan rad i rijetku i zahtjevnu stručnost.

PLEMENITA KOŽA

Naši obrtnici precizno i ​​strastveno obrađuju plemenitu kožu, odijevajući unutrašnjost naših vozila i dizajnirajući detalje, od upravljača do volana. Precizan rad za besprijekoran interijer: svaki zadatak zahtijeva preciznu izradu i rijetku i zahtjevnu stručnost.

BISERNI ŠOVOVI

Dovršavanjem kože sa, t.i. "bisernim" šavovima, iz svijeta visoke mode i pariških butika, naši su majstori interijer DS vozila podigli na potpuno novu razinu elegancije i prestiža, linije su čiste, a šavovi nježni i delikatni. "Biserni šav" daje dašak visoke mode i prepoznatljiv je potpis marke DS Automobiles.

INTARZIJE "CLOUS DE PARIS"

Inspirirani svijetom urara i njegovim zagonetnim svijetom, naši majstori rade prema zahtjevima zanatskog posla. I umjetnički i tehnički, uzorak intarzije „Clou de Paris“ imitira male igle s piramidalnim glavama koje se elegantno isprepliću.

SJEDALA SA DIZJANOM NARUKAVICE

Naši majstori kože postižu svoju majstorstvo tokom dugog procesa naukovanja i jedinstvenog profesionalnog usavršavanja, poput dizajna kože sjedala s dizajnom narukvice što je legendarni simbol marke DS.

MODEL PROFESIONALNOG ZNANJA

Prava igrališta i eksperimentalna područja su naši konceptni automobili, a za naše timove prilika da testiraju nove materijale i tehnologije, uspostave partnerstva s renomiranim zanatlijama i usavrše svoje vještine s ciljem pronalaska inovativnih i vrhunskih umjetničkih djela za mobilnost.

Okus budućnosti

Za dizajniranje ovih koncept automobila, naši inženjeri  nadahnuti su svijetom pariskog luksuza i zamišljaju tehnologije budućnosti ne zaboravljajući nikad lijepo, senzualno i izvanredno. Naše najnovije stvaranje, DS AERO SPORT LOUNGE, utire put budućnosti DS automobila, gdje automobil postaje vlastiti prostor, inteligentan i fleksibilan, povezan i usavršen.

KVALITET BEZ KOMPROMISA

Naši stručnjaci, sedlari, dizajneri i inženjeri savladavaju materijal i tehnologiju pročišćavanjem svakog detalja, svake završne obrade, stvarajući vrhunski automobil koji kombinira sofisticiranost i performanse.

Potpuno ručno rađeni ukrasi postali su simboli marke DS i nevjerovatnom udobnošću privlače vas u naš svijet inovacija.

Znanje i umjetnost življenja

Naše se znanje temelji na najboljim materijalima i najsofisticiranijim tehnikama, ali se odražava i na iskustvu naših kupaca, koje je vjerodostojno i iznad standarda. U DS Automobilesu vi ste u središtu naše pažnje kako bismo vam pružili podršku prema vašim željama i u svim okolnostima.