VIDEO VODIČI - POMOĆ

DS 3 CROSSBACK

Jeste li upravo dobili svoj DS 3 CROSSBACK i tražite pomoć ili informacije o njegovim karakteristikama?
Ovdje ćete pronaći seriju video vodiča koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj automobil.

ŠTA JE DS ADML PROXIMITY ?

Uz inovativan sistem za pristup i pokretanje bez ruku (ADML PROXIMITY), sve što trebate je prići automobilu i u radijusu od 1,5 metra, automobil se otključa, četiri ručke se automatski aktiviraju i sve što trebate je otvoriti vrata da sednete za volan. Prilikom vožnje ručke se uvlače i vozilo se automatski zaključava.

 

KAKO RADE DS MATRIX LED FAROVI?

 DS MATRIX LED VISION farovi od DS 3 CROSSBACK sastoje se od 3 LED modula za funkciju prelaska kao i MATRIX BEAM modula za cestovnu funkciju, koji je sam podijeljen u 15 neovisnih segmenata. Ovi se segmenti uključuju i isključuju postepeno, ovisno o voznom okruženju koje detektira gornja kamera vjetrobranskog stakla. Vozač tako može voziti u punim farovima, a da nikada ne zaslijepi ostale.

 

SVE O DS HIFI FOCAL Electra®

Dugogodišnji partner kompanije DS Automobiles, francuska kompanija FOCAL razvila je vrhunski hi-fi sistem sa DS inženjerima i tehničarima: sistem Electra® sa 12 zvučnika i pojačalom od 515 W za izuzetno uživanje u audio iskustvu u DS 3 CROSSBACK.

 

KAKO RADI DS DARK PILOT?

KAKO RADI DS DRIVE ASSIST?

 Tehnologija pomoći u vožnji pokrenuta je kao prva na svijetu na DS 7 CROSSBACK, autonomna vožnja nivoa 2 sada je dostupna na DS 3 CROSSBACK. DS DRIVE ASSIST reguliše brzinu u odnosu na vozilo koje vozi naprijed i djeluje na upravljač kako bi precizno smjestio DS 3 CROSSBACK u svoju traku u skladu s izborima i navikama vozača. Upotrebljiv do 180 km / h (ovisno o zakonodavstvu države), kontrolira brzinu i putanju za vozača.