POMOĆ - VIDEO VODIČI

DS 7 CROSSBACK

Iskoristite sve prednosti vašeg vozila. Naši video vodiči korak po korak objašnjavaju kako istražiti tehnologije automobila i postaviti funkcije.

KAKO SE KORISTI DS ACTIVE SCAN SUSPENSION ?

Zahvaljujući svojoj kameri i senzorima postavljenim na masku, ovaj revolucionarni sustav analizira svaku nesavršenost ceste i automatski prilagođava ovjese za jedinstvenu udobnost na brodu. Ovaj je sustav aktivan do 130 km / h.

 

KAKO RADI SUSTAV DS NIGHT VISION?

Zahvaljujući infracrvenoj kameri, ovaj sustav u stvarnom vremenu otkriva pješake i životinje na cesti i okolici. Sa središnje ploče s instrumentima vozač gleda cestu na digitalnoj ploči s instrumentima i vidi opasnosti uokvirene žutom pa crvenom bojom, zajedno sa zvučnim signalom, ovisno o njihovoj kritičnosti.

 

KAKO RADI SUSTAV PREPOZNAJE PROMETNIH ZNAKOVA?

Optimizirajte svoju sigurnost zahvaljujući proširenom prepoznavanju panela koji osim znakova brzine otkriva i određene prometne znakove i vraća ih vozaču u stvarnom vremenu na središnjoj ploči s instrumentima.

 

KAKO RADI DS ACTIVE LED VISION?

KAKO RADI PARK PILOT?

KAKO SE KORISTI DS CONNECTED PILOT?

 Ovaj inovativni sustav regulira i prilagođava vašu brzinu prema udaljenosti od vozila ispred vas, zadržavajući pritom položaj vozila u traku (u sredini, više ulijevo ili udesno, ovisno o navikama vozača). Korisan u rasponu između 0 i 180 km / h, u mogućnosti je upravljati fazama potpunog zaustavljanja i ponovnog pokretanja kada promet postane gušći.