OBAVIJEST ZA KLIJENTE TOKOM EPIDEMIJE COVID-19. 

VIŠE INFORMACIJA

DS VLASTNIŠTVO

Posvećeni smo pružanju najbolje moguće brige za vaš automobil, radeći s visoko obučenim tehničarima koji koriste samo originalnu opremu DS i odobrene dijelove.

KVALITETI PROIZVOĐAČA

Otkrijte sve naše postprodajne  usluge DS.

SAVJETI ZA ODRŽAVANJE

Rezervirajte najbolju brigu za svoje vozilo

Svi znamo da život ne ide uvijek po planu. Ali uz DS, bez obzira na to što se dogodi s vašim automobilom, budite sigurni da ćete dobiti istu efikasnu, prijateljsku i korisnu uslugu. A vaš će automobil njegovati DS-ovi stručnjaci, bilo da se radi o rutinskom održavanju, popravcima ili besplatnoj provjeri zdravlja DS-a.

REDOVITI SERVISNI PREGLED

Marka DS prati vas u svakoj fazi života vašeg vozila. Naši najbolji tehničari osiguravaju provjeru i popravak vašeg vozila, nudeći vam pakete po mjeri s kontroliranim troškovima.

REZERVNI DJELOVI DS

USLOV KVALITETE PROIZVOĐAČA

Originalni DS rezervni dijelovi proizvedeni su u skladu sa strogim tehničkim propisima koji se primjenjuju i na proizvodnju vašeg vozila.
Rezervni dijelovi su testirani od naših stručnjaka: pouzdanost, trajnost, ispitivanja otpornosti i posebna ispitivanja nekih specifičnih dijelova, kao što su probni sudari.
U vožnji možete biti bezbrižni!

GUME

BITNA KOMPONENTA ZA VAŠU SIGURNOST

Gume čine jedinu vezu između vozila i ceste. Površina dodira s tlom približno je jednaka površini dlana, stoga je neophodno da gume budu stalno u savršenom stanju.

DODATNA OPREMA DS

Neophodan pribor za lični dodir vašeg vozila i savršena putovanja

Razumijemo vašu potrebu za udobnošću, sigurnošću i jednostavnošću, pa smo pogledali sve detalje kako bismo vam ponudili rješenja koja su savršeno prilagođena vašim očekivanjima. Naši timovi dizajnera stavili su veliki naglasak na stvaranje nadahnute linije dodatne opreme koja udovoljava najvišim zahtjevima za sigurnost i kvalitetu. Uz asortiman DS dodatne opreme, možete slobodno izraziti svoju originalnost i lični stil.

VIŠE INFORMACIJA