REZERVNI DIJELOVI DS USLOV KVALITETE PROIZVOĐAČA

Originalni DS rezervni dijelovi proizvedeni su u skladu sa strogim tehničkim propisima koji se primjenjuju i na proizvodnju vašeg vozila.
Rezervni dijelovi su testirani od naših stručnjaka: pouzdanost, trajnost, ispitivanja otpornosti i posebna ispitivanja nekih specifičnih dijelova, kao što su probni sudari.
U vožnji možete biti bezbrižni!

PREDNOSTI DS

* Usluge održavanja, u skladu sa zahtevima proizvođača DS-a

* Saveti stručnjaka za DS

* Prilagođene usluge prilagođene vašim potrebama

ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI DS

DS nastoji da vaše početno povjerenje ostane nepokolebljivo
Dizajnirali smo i izradili vaš DS automobil,
stoga smo prava adresa za očuvanje svih njegovih izvornih kvaliteta i svojstava.
Originalni rezervni dijelovi, koji su plod znanja marke DS, osmišljeni su tako da u potpunosti udovoljavaju tehničkim specifikacijama vašeg DS vozila. Oni se savršeno podudaraju sa složenom tehničkom cjelinom, koja mora biti neprestano besprijekorna kako biste uvijek mogli voziti bezbrižno.

ODRŽAVANJE SA ORIGINALNIM REZERVNIM DIJELOVIMA

Uz usluge koje uključuju originalne DS rezervne dijelove, možete biti bezbrižni oko održavanja svog vozila, posebno tijekom servisnog pregleda. Originalni DS dijelovi imaju iste specifikacije u pogledu kvalitete, pouzdanosti i vijeka trajanja kao i dijelovi s kojima je opremljeno vaše vozilo prilikom napuštanja tvornice.
Bez obzira na starost vašeg vozila, nudimo vam ponudu servisa i originalne rezervne dijelove s jednogodišnjim jamstvom.

TVORNIČKO RENOVIRANI REZERVNI DIJELOVI

EKOLOŠKO RJEŠENJE ZA POUZDANI POPRAVAK VOZILA

Zašto pojedinačnim rezervnim dijelovima ne pružiti još jednu priliku - što uključuje i motor! - i na taj način pridonijeti zaštiti okoliša: to je moguće zahvaljujući tvorničkoj obnovi. Do 80% materijala ponovno se koristi, trošeći upola manje energije nego u proizvodnji jednog rezervnog dijela! Rabljeni servisni dijelovi obnavljaju se prema strogom postupku i prema istim specifikacijama koje vrijede za originalne rezervne dijelove. To vam daje stvarno jamstvo kvalitete.

 

Tvorničko obnavljanje dijelova definirano je zakonom kojeg DS strogo slijedi.
Kao i za originalne rezervne dijelove, za obnovljene dijelove pokriva se jednogodišnje jamstvo, koje se može zatražiti od ovlaštenog servisa DS.