ALLER AU CONTENU
Politika kolačića

CIJENIMO VAŠU PRIVATNOST. Kolačiće koristimo kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo i naše reklamiranje još više prilagodili vašim potrebama. Vaša podešavanja su važna za nas, zato ćemo koristiti samo podatke za koje dobijemo vašu saglasnost. Osim osnovnih kolačića koji su nužni za funkcioniranje ove web stranice.  Više informacija o zaštiti osobnih podataka potražite u Izjavi o zaštiti osobnih podataka.

 

Ova web stranica koristi različite kategorije kolačića (ako ih potvrdite kada je to potrebno) na vašem uređaju za prepoznavanje pretraživača vašeg uređaja za vrijeme trajanja kolačića.  Pravila o kolačićima primjenjuju se na bilo koji proizvod ili uslugu koji su povezani s ovim pravilima ili ih uključuju referencom.

 

Upravitelj i nadzornik web stranice navedeni su u izjavi o zaštiti osobnih podataka.

 

Prije korištenja web stranice pažljivo pročitajte politiku kolačića.  Ova objašnjava kako koristimo kolačiće i kako možete njima upravljati. 

 

Da biste bili preusmjereni direktno na rubriku za upravljanje kolačićima ove web stranice kliknite ovdje.

1. Šta su »kolačići«?

»Kolačić« je mala datoteka koju naša web stranica želi instalirati u pretraživač vašeg uređaja (računalo, pametni telefon, tablet itd.) kada posjetite ovu web stranicu.  Riječ »kolačić« također se koristi u ovoj politici za označavanje drugih digitalnih mjernih tehnologija kao što su web beacons. 

 

Zahvaljujući kolačićima, možemo vam predstaviti stranice web mjesta koje su najbolje prilagođene vašim potrebama, kako bi vaše iskustvo bilo još osobnije. Kako bismo poboljšali svoje reklamne i marketinške napore također koristimo kolačiće treće strane, kao što je opisano u ovim pravilima, s domene koja se razlikuje od domene web stranice koju posjećujete. Neki su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i automatski se aktiviraju kada posjetite web stranicu. Neki nam kolačići omogućuju da vam ponudimo usluge i funkcije koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i da prilagodimo naše usluge kako bismo osigurali jednostavno i brzo funkcioniranje web stranice.

2. Kako ste obaviješteni?
Kada prvi put pristupite našoj web stranici, bit ćete obaviješteni o korištenju kolačića i odgovarajućim kategorijama kolačića putem odgovarajućeg natpisa. Pojedinačni kolačići opisani su u nastavku.
3. Odluka o kolačićima

Našem alatu za upravljanje kolačićima u kojemu možete upravljati postavkama kolačića za svaku kategoriju kolačića (osim osnovnih kolačića, koji se ne mogu isključiti u našim sistemima) možete pristupiti klikom na odgovarajuće dugme u natpisu kolačića. 

 

U sljedećem poglavlju ćemo vas upoznati s kolačićima koji se koriste na našoj web stranici. Ako se ne slažete s postavkama pojedinačnih kolačića, možete isključiti odgovarajući kolačić klikom na odgovarajući link. Ako za neke kolačiće ne postoji direktni link za deaktivaciju, možete ograničiti njihovu upotrebu u postavkama pretraživača.

4. Koje kategorije kolačića koristi ova web stranica i u koje svrhe?

Na ovoj web stranici koristimo sljedeće kategorije kolačića: 

 

 • osnovni kolačići(i) Osnovni kolačići omogućuju korisnicima pregledavanje naše web stranice i korištenje njezinih funkcija. Ovi se kolačići ne mogu isključiti u našim sistemima. Na primjer, bez ovih kolačića ne bi bilo moguće prijaviti se u osobni kutak.  ,
 • kolačići za mjerenje/izvedbu/praćenje publike(i) Kolačići za mjerenje/poboljšanje/praćenje publike prikupljaju informacije o tome kako korisnici koriste našu web stranicu (mjerenje publike) i o aktivnostima korisnika na internetu. Oni nam pomažu poboljšati funkcije naše web stranice, daju nam uvid u područja od najvećeg interesa za naše korisnike i informiraju nas o učinkovitosti naših reklamnih kampanja. Sve nam to pomaže da svojim korisnicima ponudimo usluge i funkcije koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama.  ,
 • marketing kolačići i kolačići društvenih mreža(i) Marketinški kolačići/kolačići društvenih mreža, uključujući kolačiće za ponovni targeting, omogućuju nam da pripremimo zanimljivije ponude za naše korisnike. Kolačići za ponovni targeting pohranjuju se na korisnikov uređaj tijekom sesija pretraživača. Omogućuju nam oglašavanje naših proizvoda na web stranicama partnerskih kompanija i društvenim mrežama korisnicima koji su iskazali interes za naše proizvode.  .

 

Koristimo osnovne kolačiće:

 

 • kako bismo osigurali ispravnu implementaciju funkcija web stranice,
 • kako bismo vam omogućili pohranu podataka o formularu koji ste možda ispunili na našoj web stranici ili o proizvodima, uslugama ili informacijama koje ste odabrali,
 • kako bismo vam omogućili pristup vašim osobnim područjima na našoj web stranici,
 • kako biste mogli prilagoditi prikaz web stranice po svom izboru (jezik, format i drugo); 
 • da možemo provesti sigurnosne mjere prilikom vaše registracije. 

 

Možete podesiti svoj pretraživač da onemogući ili vas upozori na takve kolačiće, ali to može uzrokovati probleme u pristupu aplikaciji web stranice ili njenim uslugama.

 

Kolačiće za mjerenje/poboljšanje/praćenje publike koristimo kako bismo: 

 

 • pripremili statistiku o korištenju naše web stranice,
 • saznali o učinkovitosti naših reklamnih kampanja i
 • pregledali ponašanje korisnika koje se ne odnosi na pojedinačne pojedince, te posljedično poboljšali našu web stranicu. 

 

Neke kolačiće za poboljšanje performansi pružaju ovlaštene treće strane, ali ne dopuštamo korištenje tih kolačića u druge svrhe osim onih koje su objašnjene u ovoj politici. 

 

Koristimo marketinške kolačiće i kolačiće društvenih mreža:

 

 • kako bismo vam mogli slati oglase koji su najbolje prilagođeni vašim potrebama (personalizirano oglašavanje),
 • kako bismo promovirali našu komunikaciju predlažući ponovne kontakte putem oglašavanja,
 • kako bismo analizirali vaše korištenje naše web stranice za potrebe prediktivnog oglašavanja. 

 

Marketinški kolačići i kolačići društvenih mreža zahtijevaju vaš prethodni pristanak.   Ako se ne slažete s korištenjem ovih kolačića, to neće utjecati na korištenje naše web stranice.  

 

Popis kolačića i izdavatelja možete pronaći klikom na »Podešavanje kolačića«, »Podesi« na dnu stranice, a zatim na dugme s informacijama na desnoj strani o kojoj se vrsti kolačića radi.

5. Promjene politike kolačića
Sve buduće promjene naše politike kolačića bit će objavljene na ovoj web stranici. Stoga biste ju trebali redovito provjeravati kako biste bili upoznati s promjenama naše politike kolačića. U slučaju većih promjena, o njima ćemo vas obavijestiti i po potrebi zatražiti vašu saglasnost.
6. Kontaktirajte nas

Kontaktne podatke nadzornika i ovlaštene osobe za zaštitu osobnih podataka možete pronaći u izjavi o zaštiti osobnih podataka.

 

Detalji o operateru i izdavaču web stranice navedeni su pravnom obavještenju.

 

Više informacija o tome kako obrađujemo vaše osobne podatke pronađite u izjavi o zaštiti osobnih podataka.

 

Vaša saglasnost odnosi se na sljedeće domene: dsautomobiles.ba

 

Verzija: jul 2022