ALLER AU CONTENU

Ograničene serije

Upoznajte naše modele

Nadahnut pariškim životnim stilom, DS Automobiles nudi vam niz ograničenih serija vozila.

DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS

Ova ograničena serija oda je simboličnom svijetu pariških krovova (franc.: toits de Paris) i inspirirana je plavo-sivom bojom cinka koja ih prekriva. DS 3 CROSSBACK dostupan je u elegantnim nijansama sive, koje se na vanjskim površinama odražavaju u jedinstvenoj nijansi boje krova, a iznutra u tkanini sjedala. Ova moderna i umjetnički oblikovana kreacija nadopunjena je posebnim identifikacijskim pločama i najnovijom tehnologijom.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE

Dopustite da vas očara naša ograničena serija »LOUVRE«, stvorena u suradnji s prestižnim pariškim muzejom. Silueta DS 7 CROSSBACK naglašena je jedinstvenim, dosad neviđenim kreacijama, dok integrirana aplikacija »Dan u muzeju Louvre«, kreirana posebno za ovaj model, obogaćuje vaša putovanja umjetnošću.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE dizajniran je kako bi vas podsjetio na večer u operi i očarao valcerom ekskluzivnih ukrasnih dodataka koji usavršuju njegovu šarmantnu siluetu. Ova ograničena serija utjelovljuje stručnost marke DS Automobiles svojom završnom obradom i profinjenošću.

DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE

Novo ograničeno izdanje DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE predstavlja dinamičnu verziju plug-in hibrida. Kombinacija snage i elegancije osigurava sigurnu vožnju i neograničenu snagu vožnje.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE

Kolekcija DS 4 Esprit de Voyage osmišljena je kako bi umjetnost putovanja u francuskom stilu dovela na novi nivo. Ovaj izniman model dizajniran je kao dragulj elegancije, spoj jedinstvenog dizajnerskog umijeća i poetskog potpisa koji naglašavaju njegovu posebnost.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE

Kolekcija DS 7 Esprit de Voyage poziva vas da iskusite blagostanje na jedinstven način i pobjegnete u nepoznato u srcu umjetnosti putovanja u francuskom stilu. Ekskluzivan i sofisticiran model ukrašen je potpisom koji simbolizira zrake svjetlosti koje će vaša putovanja pretvoriti u prava poetična iskustva.

DS 9 ESPRIT DE VOYAGE

DS 9 Esprit de Voyage upotpunjuje kolekciju Esprit de Voyage, koja je oda iznimnom stručnom znanju. Ova ekskluzivna izvedba uzdiže umjetnost i strast putovanja u francuskom stilu i ističe sofisticiranost, izvrsnost i kreativnost koje karakteriziraju marku DS Automobiles.

DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

DS 3 Esprit de Voyage upotpunjuje kolekciju Esprit de Voyage, koja je oda iznimnom stručnom znanju marke DS Automobiles. Obogaćen je posebnim detaljima koji izražavaju strast prema francuskom umjetnošću putovanja i poziva vas na jedinstvena iskustva tokom vožnje.