ALLER AU CONTENU

PRIKLJUČNA HIBRIDNA VOZILA

Užici u vožnji s hibridnim pogonom

Uz DS priključna hibridna vozila možete uživati u 100% električnoj vožnji, a istovremeno i u dugim putovanjima. Vozilo kombinira električni motor, idealan za gradsku vožnju i benzinski motor za savladavanje većih udaljenosti, ovisno o vašim potrebama.

 

Naši priključno hibridni modeli E-TENSE spajaju najnaprednije tehnološko znanje i vrhunske performanse.

Uživat ćete u performansama i svestranosti električnog motora u kombinaciji sa snagom motora s unutrašnjim izgaranjem.

Za još veći užitak u električnoj vožnji, vaš priključni hibrid opremljen je regenerativnim kočenjem, tehnologijom po uzoru na Formulu E koja omogućuje punjenje baterija tokom kočenja.

DS 7 E-TENSE 4x4
DS 7 E-TENSE 4x4 nudi do 360 konjskih snaga, pogon na sva četiri točka i domet od 65 kilometara u električnom načinu rada. Naš priključni hibridni SUV pruža vrhunske performanse već u fazi pokretanja.
DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE s priključno hibridnim motorom od 225 konjskih snaga spaja niske emisije i nisku potrošnju: od 30 grama CO₂/km i 1,4 l/100 km. Na ovaj način moći ćete nesmetano voziti po predjelima gdje su na snazi ograničenja prometnog režima.

 

Hibridni način automatski izmjenično prebacuje između faza na 100% električni pogon i 100% benzinski pogon ili po potrebi kombinirano koristi obje vrste energije, prilagođavajući se svim situacijama vožnje kako bi osigurao optimalnu potrošnju električne energije.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE dostupan je s dvije vrste motora (250 KS s pogonom na dva točka i 360 KS s pogonom na sva četiri točka) s emisijama od 26 do 41 grama CO₂/km.

 

Pogonski sklop E-TENSE 4x4 360 s dva električna motora, jednim u prednjem i jednim u zadnjem dijelu, pruža do 360 konjskih snaga za iznimne vozne performanse.