ALLER AU CONTENU

IZBOR ELEKTRIČNIH VOZILA

Prefinjenost s 100-odstotno električnimi avtomobili
Električno vozilo nije samo sinonim za održivu mobilnost, već i za užitak. Uživajte u jedinstvenim iskustvima vožnje u našim električnim vozilima. Trenutno raspoloživi okretni moment, nula vibracija, potpuna tišina u vozilu: priuštite si prave trenutke opuštanja za volanom naših električnih vozila.
DS 3 E-TENSE
DS 3 E-TENSE s dometom od 300 kilometara utire put novoj generaciji električnih vozila. Naš kompaktni gradski SUV savršeno je utjelovljenje francuske tehnologije i sofisticiranosti, a istovremeno vam nudi iznimnu udobnost.
UPOZNAJTE DS 3 E-TENSE
DS 3 E-TENSE utjelovljuje ono što DS Automobiles vjeruje da bi električno vozilo trebalo biti. Ovo vrhunsko vozilo pravi je koncentrat sofisticiranosti i tehnologije te simbol francuske izvrsnosti. U vozilu vas očekuje putnički prostor s najdragocjenijim materijalima koji su dizajnirani za vašu udobnost tokom vožnje. Uz napredne tehnologije poput sistema DS DRIVE ASSIST, moći ćete iskusiti autonomnu vožnju. Vozite u potpunoj tišini i jednostavno punite baterije gdje god se nalazili. Baterije našeg kompaktnog SUV-a možete jednostavno napuniti na DS Wallbox stanici za punjenje.