ALLER AU CONTENU

TEHNOLOGIJE

DS tehnologije i inovacije

Tehnologije i inovacije odražavaju izvrsnost i stručnost marke DS Automobiles i naravno, budućnost automobila u njegovoj energetskoj tranziciji.

Vozila DS Automobiles opremljena su najboljim tehnologijama kako bi vam pružila jedinstvena, udobna i sigurna iskustva u vožnji, a koje su naravno i ekološki prihvatljive.

Ekološki efikasne tehnologije
DS vozila opremljena su ekološki prihvatljivim tehnologijama za efikasnu vožnju bez ugrožavanja performansi i užitka u vožnji. E-TENSE tehnologija kojom su opremljena nova električna i priključna hibridna vozila DS, utjelovljuje budućnost električne mobilnosti. Naši PureTech i BlueHDi motori također omogućuju odgovorniju vožnju jer smo smanjili njihovu težinu i veličinu, čime se smanjuje i potrošnja goriva vašeg DS vozila.
Tehnologije za pomoć u vožnji
DS Automobiles je u svoju ponudu vozila uključio tehnologije za pomoć u vožnji kako bi vam omogućio smireno i sigurno putovanje u vašem vozilu. Prošireni ekran u visini očiju prikazuje vam informacije vezane uz vožnju tako da ne morate skidati pogled s ceste, a pomoć pri parkiranju automatski parkira vozilo na bočno ili pravougaono parking mjesto. DS vozila opremljena su i drugim tehnologijama za pomoć u vožnji koje osiguravaju maksimalnu sigurnost, kao što je DS Night Vision, koji predvidi opasnost da vožnju čini bezbrižnijom i smirenijom.
Tehnologije za udobnost u vožnji
Tehnologije su posebno dizajnirane kako bi vam ponudile beskompromisnu udobnost i iznimne osjećaje za volanom vašeg DS vozila. Naše tehnologije, kao što je ADML Proximity sistem za otvaranje vozila, FOCAL Electra® Hi-Fi sistem za zvučni ambijent ili čak DS Air ventilacijski sistem za udobnost u unutrašnjosti, prate vas na svakom putovanju bez utjecaja na performanse i dizajn vašeg vozila.
DS konceptna vozila
DS konceptna vozila nisu samo rezultat napredne tehnologije i avangardnog dizajna, već i prava umjetnička djela jedinstvene i futurističke estetike. Konceptna vozila DS E-TENSE Performance, DS X E-Tense i DS E-TENSE opremljena su 100% električnim motorom koji pruža neusporedivu reaktivnost i performanse. Konceptno vozilo DS Aero Sport Lounge može se pohvaliti elegantnom siluetom limuzine s petoro vrata koja je također aerodinamična zbog padajuće linije krova. Svaka kreacija DS konceptnog vozila izraz je nove vizije automobila budućnosti marke DS Automobiles.