ALLER AU CONTENU
DS 4 PERFORMANCE LINE
Strasna elegancija
Šarmantan
Atletska profinjenost
DS 4 PERFORMANCE LINE pokazuje svoj dinamičan temperament sa zadivljujuće lijepim spoljašnjim elementima u svjetlećoj crnoj završnoj obradi. U putničkom prostoru otkriva vam se ekskluzivna unutrašnjost koja obuhvata velike površine u materijalu Alcantara® i brojne posebne detalje.
SPOLJAŠNJOST
Djelić tame
Završna obrada u svjetlećoj crnoj boji, pločice s napisom Performance Line na prednjem i zadnjem dijelu kao i ekskluzivne 19-inčne felge MINNEAPOLIS spadaju među one nadasve elegantne detalje i završne dodatke s kojima se DS 4 Performance Line na cesti ističe od ostalih.
UNUTRAŠNJOST
Izvrsnost i sportski duh
Posebna unutrašnjost izvedbe DS 4 PERFORMANCE LINE u kojoj se prepliću dinamičnost i njezin karakter pruža vam jedinstvena iskustva. U njoj možemo pronaći plemenite materijale poput pletene tkanine i materijala Alcantara® koje čine veličanstveni elegantni detalji, na primjer izvezeni uzorak Performance Line, ukrasni šavovi u zlatnoj i žarkocrvenoj boji Carmin, volan s perforiranim uzorkom i umetkom od kovanih karbonskih vlakna, giljoširana dekoracija Clous de Paris ili sklop papučica od aluminija.
Produžite vaša iskustva
ONLY YOU vam nudi bogat izbor funkcija koje su osmišljene posebno za vas i prilagođavaju se vašim očekivanjima. Iskoristite prednosti usluga koje vam pružaju bezbrižnost, mobilnost i ekskluzivnost kako biste mogli uživati u jedinstvenim DS iskustvima.
Usluge po mjeri
ONLY YOU
Upoznajte naš program prilagođenih usluga
Ugovori o uslugama
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti s našim ponudama za održavanje i pomoć.