ALLER AU CONTENU

Atletski i veličanstven

DS 7 E-TENSE 4x4 360

Amblem DS PERFORMANCE

Na prednjem dijelu vozila nalazi se amblem »DS PERFORMANCE«, zaštitni znak ove dinamične izvedbe koja se svojom snagom razlikuje od svih ostalih izvedbi DS 7.

DS IRIS SYSTEM

Za DS 7 osmislili smo virtualno i tehnološki napredno vozačevo mjesto. Za njega su dostupni 12,3“ digitalna instrument tabla i veliki 12“ središnji HD ekran na dodir s kojih ćete moći s nekoliko dodira prelistavati bitne informacije i uživati u izuzetnoj udobnosti.

21" felge BROOKLYN

Za izvedbu E-TENSE 4x4 360 ekskluzivno su dostupne nove 21-inčne aluminijske felge BROOKLYN koje će se u kombinaciji s kočionim čeljustima »DS PERFORMANCE« pobrinuti da se DS 7 izdvaja iz mase.

Unutrašnjost Opéra u drapiranoj napa koži (uz doplatu)

Svaki najmanji detalj u unutrašnjosti vozila DS 7 na priključni hibridni pogon prožet je elegancijom, a do izražaja dolaze i profinjena završna obrada i visokokvalitetni materijali, kao na primjer napa koža. Sjedala ove iznimne unutrašnjosti posebno dolaze do izražaja zbog kvalitetne izrade prema najautentičnoj tradiciji francuskog stručnog znanja izrade remena ručnih satova.

Nečujno djelovanje i udobnost u vožnji

Iskoristite prednosti optimalne zvučne izolacije koju dodatno poboljšavaju višeslojna stakla: na taj način vam priključni hibrid DS 7 pruža bezbrižnu i ujedno fleksibilnu vožnju.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Za vašu sigurnost se inteligentni prednji farovi DS PIXEL LED VISION 3.0 prilagođavaju okolini mijenjajući jačinu osvjetljenja prema spoljašnjim uvjetima (grad, ruralna područja, vrijeme…) i usmjeravajući svjetlost u krivinama, čime poboljšavaju vidljivost u uglovima.
HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®
Za volanom vozila DS 7 moći ćete uživati u neusporedivim iskustvima tokom slušanja zvuka iz sistema Hi-Fi FOCAL Electra®. Audio sistem sadrži 14 zvučnika među kojima su niskotonski zvučnik i pojačivač ukupne snage 690 W za izuzetno zvučno uranjanje u svijet muzike.
Brižljivo izrađeni detalji
Unutrašnjost OPÉRA od napa kože u crnoj Basalte ili sivoj Perle s dizajnom remena ručnog sata, unutrašnjost RIVOLI u crnoj koži Basalte i unutrašnjost Alcantara® u crnoj boji spajaju profinjenu izradu i udobnost.
Unutrašnjost OPÉRA u sivoj boji Perle
Unutrašnjost OPÉRA u crnoj boji Basalte
Unutrašnjost RIVOLI u crnoj koži Basalte
Unutrašnjost Alcantara® u crnoj boji

Visoko efikasni hibrid

E-TENSE 360 KS s pogonom na sva četiri točka

Koncentrat snage i inteligencije

S motorom E-TENSE koji je s 360 konjskih snaga jedan od najjačih u svojoj klasi i pogonom na sva četiri točka DS 7 vam pruža potpuno sigurnu vožnju i bezgraničnu snagu vuče na svim cestama.

Stručno znanje dvostrukog prvaka

Razvojni dizajn i preciznu izradu motora i podvozja nagledao je sportski tim DS Performance koji je u sezonama 2019 i 2020 osvojio sve moguće titule prvaka u Formuli E, zbog čega se vozilo odlikuje izuzetnim ponašanjem na cesti. DS 7 E-TENSE 4x4 360 podigao je dinamičnu bezbrižnost na nove visine. Izuzetno precizna izrada rezultat je beskompromisne ravnoteže između ponašanja na cesti i ultimativne udobnosti.

USLUGE PO MJERI

Only You

Upoznajte naš program prilagođenih usluga

Asistenca

Uživajte u osjećaju bezbrižnosti sa asistencom