ALLER AU CONTENU
Konfigurator DS 7
Želite kupiti novi SUV marke DS Automobiles?

Svoj novi priključni hibridni SUV možete prilagoditi prema svom ukusu, očekivanjima i potrebama: završna obrada, tip motora, oprema, dizajn...

Priuštite si SUV kakvog ste oduvijek željeli.

Dostupne izvedbe
Vaš SUV dostupan je u više izvedbi: BASTILLE, PERFORMANCE LINE, PERFORMANCE LINE +, RIVOLI i OPERA i ograničena serija E-TENSE 4x4 360 LA PREMIERE. Sve izvedbe prati bogat izbor dodatne opreme i dodataka koji će zadovoljiti sve vaše zahtjeve.
Mogućnost izbora između različitih pogonskih sklopova
Bez obzira na odabrani nivo opreme, možete birati između benzinskog motora PureTech, dizelskog motora BlueHDi ili priključnog hibrida E-TENSE s motorom visokih performansi od 360 konjskih snaga i s pogonom na sva četiri točkova. Za osiguranje maksimalne udobnosti sve izvedbe ovog modela vozila opremljene su 8-stupanjskim mjenjačem. 
Dizajn unutrašnjosti i spoljašnosti prema vašem ukusu
Izgled vašeg SUV-a možete po želji prilagoditi vašem ukusu zahvaljujući brojnim opcijama za individualizaciju izgleda: unutrašnji ambient, boja karoserije, boja krova i čak boja felgi. Uljepšajte svoje vozilo i sastavite vozilo koje izgleda baš poput vas.
Dimenzije 
Vozilo mjeri u duljinu 4593 mm, u širinu zajedno s retrovizorima 1891 mm i u visinu 1637 mm. Ovaj hibridni SUV nudi prostrani prtljažnik zapreminom od 555 litara. Za još veću udobnost i praktičnost, vaše vozilo je opremljeno s brojnim spremišnim mjestima.
Oprema 
Ovaj SUV nudi vam širok izbor opreme uz koju ćete se u vozilu osjećati još bolje i sigurnije. Ovisno o odabranoj izvedbi, na raspolaganju vam je sljedeća oprema: hands-free pristup i pokretanje, paket Advanced Safety, automatsko kočenje u nuždi, novi sistem za informacije i zabavu DS IRIS SYSTEM, novo osvjetljenje DS PIXED LED 3.0 i novi visoko efikasni motor E-TENSE 360 od 360 konjskih snaga i s pogonom na sva četiri točkova.