ALLER AU CONTENU

SAVEZNIŠTVO I LUKSUZ

Upoznajte naše partnerske marke.

Partneri marke DS Automobiles, odabrani zbog svojih odličnih vrijednosti i nesumnjive stručnosti, pružaju vam jedinstvena iskustva u našim vozilima.

PARIS FASHION WEEK® i DS Automobiles

Više od same mode

U čast slavljenja mode i avangarde, DS Automobiles je službeni partner događaja Paris Fashion Week® (Pariška sedmica mode), s kojim dijeli isti odnos prema poeziji linija i promociji stručnog znanja.

PARIS FASHION WEEK® i DS Automobiles

Više od same mode

U čast slavljenja mode i avangarde, DS Automobiles je službeni partner događaja Paris Fashion Week® (Pariška sedmica mode), s kojim dijeli isti odnos prema poeziji linija i promociji stručnog znanja.
Ovim partnerstvom DS Automobiles pokazuje svoje poštovanje prema dizajnu, kojem je marka neizmjerno predana.  Suradnja potaknuta željom za promjenom pravila, iznenađenjem, eksperimentiranjem i otkrivanjem novih izuma, također je ojačala dinamiku koju je uveo francusko udruženje  visoke i ulične mode »Fédération de la Haute Couture et de la Mode« u želji da organiziramo ekološki prihvatljiviju sedmicu mode Paris Fashion Week®.

Službeno vozilo događaja

Tokom sedmice mode Paris Fashion Week® DS Automobiles prevozi pozvane goste, omogućujući im da se voze Parizom u elegantnim, odvažno dizajniranim i inspirativnim vozilima.  U januaru 2020. udruženje Fédération de la Haute Couture et de la Mode odabralo je flotu vozila s niskom emisijom CO2 koja se sastoji od dvadeset pet modela DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, DS 9 E-TENSE 225 i DS 9 E-TENSE 4×4 360.

Retrospektive

DS Automobiles pod budnim okom fotografa

Pogledajte nezaboravne trenutke partnerstva marke DS Automobiles i događaja Paris Fashion Week®.

Foto shooting pored vozila DS 4

Februar 2022

 

Za prêt-à-porter žensku modnu kolekciju za jesen/zimu 2022.-2023. u sklopu Paris Fashion Weeka®, DS Automobiles je organizirao modni fotoshooting po uzoru na najveće modne fotografe na kojem je sudjelovala i manekenka Zoé Hotuqui u odjeći Coperni.

 

Balmain krasi DS Automobiles

Septembar 2021

 

Paris Fashion Week® 2021. i BALMAIN Festival ponudili su DS Automobiles priliku za suradnju s markom modne odječe na fotoshootingu koje slavi eleganciju, avangardni duh i francusku stručnost.

 

DS Automobiles osvjetljava modnu reviju Coperni

Mart 2021

 

Na sedmici mode u Paris Fashion Week® Femme 2021. marka Coperni organizirala je svoju modnu reviju u sportsko koncertnoj areni Accor Hôtels Arena u Parizu. DS Automobiles pridružio se jedinstvenoj scenografiji s trideset i šest elektrificiranih vozila (DS 7 CROSSBACK E- TENSE i DS 3 CROSSBACK E- TENSE), koja su bila raspoređena s obje strane pozornice i tako osvjetljavala modnu reviju na kojoj je bilo 70 pozvanih gosta.

 

DS CONSCIOUS COLLECTION, na raskrižju stručnog umjetničkog znanja i inovativnosti

Na reviji kolekcije ženske mode za jesen/zimu 2021.-2011. u sklopu Paris Fashion Weeka®, marka DS Automobiles predstavio je kolekciju DS CONSCIOUS COLLECTION.  Jedinstvena kolekcija četiri artikla odječe za muškarce i žene koji apsorbiraju CO2 stvorena je u suradnji s novo marko EGONlab i londonskim studijom za istraživanje i inovacije Post Carbon Lab.  Ova inicijativa nadahnuta je filozofijom Future Crafta, čiji je cilj stvaranje inovativnih i tehnološki naprednih materijala u duhu elegancije kojoj je naša marka vjerna.

Modni fotoshooting »Un autre regard«

DS Automobiles slavi dizajnere budučnosti

Prilikom kreiranja svog vizualnog identiteta, marka DS Automobiles od svog osnutka inspirirana je svijetom mode.  U sklopu dva modna fotoshootinga »Un autre regard« (Drugačija perspektiva), marka DS sudjelovala je s osam dizajnera.

Thebe Magugu

Thebe Magugu je studirao dizajn, modu i fotografiju na prestižnoj školi mode LISOF u Johannesburgu.  Svoju marku pokrenuo je 2015. godine, a prije toga je radio za nekoliko modnih kuća i dizajnera.  Kreira modernu odjeću s afričkim dodirom, koristeći lokalne tehnike tkanja u svom radu. 

Boyarovskaya

Boyarovskaya je marka ženske modne odječe s sjedištem u Parizu koju su 2016. godine osnovali Maria Boyarovskaya i Artem Kononenko. Njihova odjeća je minimalistička i često biorazgradiva, jer nastoje promijeniti modne stilske zapovijedi.  Njihove kreacije karakteriziraju utilitarni krojevi koji odišu modernom elegancijom. 

Mossi

Dizajner Mossi Traore vodi dva projekta u isto vrijeme.  U sklopu prvog radi u modnoj školi gdje učenike uči kako razviti vlastita stručna znanja i primijeniti ih u praksi.  U sklopu drugog razvija marku odjeće čistih linija i bezvremenske estetike.  Oba projekta isprepliću se u njegovim kolekcijama koje dizajnira i izrađuje u radionicama pariškog predgrađa. 

Novo poglavlje s drugačijom perspektivom

U julu 2020. marka DS Automobiles predstavila je rezultate modnog fotoshootinga »Un Autre Regard« (Drugačija perspektiva) na kojoj su se ispreplele kreacije iz različitih svjetova koje povezuje avangardni duh.  Francusko udruženje visoke i ulične mode »Fédération de la Haute Couture et de la Mode« je BLUE MARBLE, BORAMY VIGUIER, EGONlab, GERMANIER i MANSOUR MARTIN proglasio markama u nastajanju koje svojim kreacijama stvaraju legendarne lookove.  Spomenuti talenti svoju trend odjeću inače predstavljaju u umjetničkoj palači Palais de Tokyo na rijeci Seine u Parizu, no ovog puta fotograf Paul Franco njihove je kreacije odveo duž rijeke Seine u Château de Bizy, gdje je iznio svoju viziju pariške sedmice mode Paris Fashion Week® 2020. U dvorištu i vrtovima ovog dvorca izloženo je pet slika u kojima sudjeluju i DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 i DS 9 E-TENSE.

 

Musée du Louvre i DS Automobiles

Nasljeđe

Partnerstvo između marke DS Automobiles i muzeja Louvre, temeljeno na savezu tradicije i modernosti s ciljem izgradnje budućnosti, sklopljeno je već 2015. godine u čast Pariza i iznimne stručnosti.   U tom duhu surađujemo s ovim nezaobilaznim pariškim muzejom na nekim izložbama ili revijama kako bismo spojili našu viziju izvrsnosti, kulture i umjetnosti putovanja.  Muzej Louvre i DS Automobiles temelje svoju suradnju na zajedničkim vrijednostima: slavljenju nasljeđa, ponovnom otkrivanju stilskih zapovijedi i promicanju Francuske širom svijeta.

Svjetska ekskluziva koja umjetnost vodi na put

Jedinstvenu i luksuznu ograničenu seriju DS 7 CROSSBACK LOUVRE krase originalne kreacije i karakteristični elementi inspirirani ovim muzejom.  Dopustite da vas zavede elegancija ovog ekskluzivnog modela, nadahnutog umjetnošću i znanju naših vrhunskih zanatskih majstora.  Upoznajte historiju i tajne 182 najvažnija umjetnička djela, svako uz pomoć podcasta dostupnog na središnjem zaslonu vašeg vozila, zatim ih gledajte uživo dok iskorištavate karticu za popust Amis du Louvre.

B.R.M Chronographes i DS Automobiles

Ručni satovi

Naši timovi surađuju s francuskim proizvođačem satova BRM Chronographes, koji ukrašava unutrašnjost naših vozila ekskluzivnim satovima u kojima se sofisticiranost isprepliće s kreativnom smjelošću i najvišim standardima izrade.

 

BRM Chronographes, koji je 2003. godine osnovao strastveni obožavatelj precizne mehanike, Bernard Richards, proizvodi samo jedinstvene, inovativne satove koji su u potpunosti ručno izrađeni i mogu se prilagoditi. Ekskluzivni satovi koje ova francuska marka satova stvara za DS Automobiles donose poseban stil svakom automobilu sa snažnim karakterom i vrhunskim dizajnom.

B.R.M R180, koncentrat stilskog dizajna i stručnosti

Sat BRM R180, napravljen isključivo za armaturnu ploču vozila DS 7 i DS 9, veličanstveno izlazi iz svog ležišta kada se vozilo pokrene Sat je tehnološki napredan i elegantno dizajniran, a ima i funkciju za automatsko podešavanje vremena prema godišnjim dobima i putovanju. Uživajte u eleganciji ovog jedinstvenog sata.

Focal Electra® i DS Automobiles

Užici
Kao i DS Automobiles, marka Focal svoju jedinstvenu stručnost posvećuje performansama i čistom užitku kako bi pomaknula granice zvuka i ponudila vam jedinstveno iskustvo unutar naših proizvoda.

Novi nivo audio udobnosti

Ekskluzivni sistem Focal Electra® u našim vozilima omogućuje vam uživanje u iznimnom zvučnom uranjanju u virtualni svijet zahvaljujući arhitekturi sa 12 ili 14 zvučnika pažljivo raspoređenih po putničkoj kabini.  Čistoći zvuka pridonose ugrađena akustična stakla i karoserija, izrađena po tehnologiji varenja-lijepljenja, koji eliminiraju sve vibracije i osiguravaju optimalnu udobnost slušanja.

Kombinacija zvuka, emocija i osjećaja

Marka Focal, vođena strašću prema muzici, inovacijama i dizajnu, unosi revoluciju u svijet audio sistema od 1979. godine. U francuskoj radionici u Saint-Étienneu, Focalovi timovi dizajniraju, razvijaju i proizvode prilagođene sisteme kako bi audiofilima i ljubiteljima muzike pružili najbolji zvuk. U potrazi za izvrsnošću, oni nude vrhunska rješenja za performanse i zadovoljstvo.  Zajedno, naše marke dizajniraju Hi-Fi arhitekturu svake naše kreacije kako bi poboljšale posljednji trenutak vašeg putovanja i pružile vam diskretnu i elegantnu instalaciju sistema za izniman akustični užitak.

DS i TOTALENERGIES

Višestruko savezništvo

Naše partnerstvo s tvrtkom TotalEnergies započelo je razvojem maziva visokih performansi, a kasnije se proširilo na tehnologiju, moto sport i industriju.

Inovativna suradnja

Od osnivanja marke DS Automobiles 2014. godine, naši inženjeri razvijaju maziva visokih performansi za sva naša vozila u suradnji s inženjerima TotalEnergies.  Posebno su prilagođeni vašem motoru i osiguravaju glatku i ekonomičnu vožnju. Iskoristite kombinaciju najbolje stručnosti za optimalno iskustvo vožnje.

U središtu tehnologije i performansi

Suradnja između marke TotalEnergies i našeg sportskog odjela DS Performance, koja se proširila na trkaće staze Formule E, dovela je do važnih tehničkih inovacija kao što je smanjenje unutarnjeg trenja u motoru.  Testirane su u ekstremnim uvjetima kako bi našim vozilima omogućile optimalne performanse i pomogle im da pobjeđuju u utrkama.

DS Automobiles i NESPRESSO

Zadovoljstvo
Zajedničke vrijednosti sofisticiranosti i inovativnosti.  Odmah po ulasku u naš DS Store dočekuje vas Nespresso kava koja će oživiti vaše emocije.

Svijet okusa

DS Automobiles sklopio je partnerstvo s markom Nespresso, s kojom dijeli zajedničke vrijednosti kao što su izvrsnost, sofisticiranost i inovativnost. Nespresso je pionir i uzor na području vrhunske kave u kapsulama te stoga teži dugoročnoj opskrbi visokokvalitetnom kavom, a istovremeno brine o zaštiti okoliša i poboljšanju životnih uvjeta proizvođača kave.

DS Automobiles i MOËT & CHANDON

Jedinstvenost

Grupacija LVMH simbol je izvrsnosti i autentičnosti koja okuplja brojne proizvođače vina i jakih alkoholnih pića jedinstvenih u svjetskim razmjerima.  Moët & Chandon i Dom Pérignon svjetski su poznata imena koja potječu iz najprestižnije regije za proizvodnju alkoholnih pića na svijetu.

Svakodnevno se vode istom filozofijom savršenstva kao i marka DS Automobiles, stoga je spajanje ove dvije marke bilo neizbježno.

Jedinstven šampanjac

Marka Moët & Chandon uvijek je stvarala šampanjac s jedinstvenim identitetom. Moët & Chandon prenosi svoje nenadmašno znanje o proizvodnji vina iz generacije u generaciju.  DS Automobiles udružio se s legendarnim vinarom Moët Impérial, koji je najsavršeniji i najuniverzalniji od svih.

 

Kada kupite novo vozilo, u prodajnom salonu dobit ćete bocu Moët & Chandon, čime želimo proslaviti početak vašeg novog putovanja s markom DS Automobiles.

 

*Zbog opasnosti za zdravlje konzumirajte alkohol u umjerenim količinama.

OTPUTUJTE JOŠ DALJE

DS novosti

Budite informirani o novostima, događajima i novim proizvodima marke DS Automobiles

Stručno znanje

DS Automobiles okružuje se strastvenim ženama i muškarcima koji pružaju uistinu jedinstveno francusko znanje i iskustvo.