ALLER AU CONTENU
Umjetnost putovanja na francuski način

Bez obzira radi li se o privatnom ili grupnom, svakodnevnom ili vanrednom putovanju s DS Automobiles svako putovanje postaje neusporedivo iskustvo.

Rodili smo se u Parizu, prijestolnici luksuza i kreativnosti gdje je elegancija uzdignuta na nivo umjetnosti boravka na francuski način.

U našim vozilima su idealno isprepletani zanatsko znanje, visoka tehnologija, izdržljivost i plemenitost.

U unutrašnjosti vašeg vozila DS profinjenost desetostruko povećava užitke, budi vaše osjete i zauvijek se usidri u vašem sjećanju.

 

Time putovanja podižemo na nivo umjetnosti putovanja na francuski način.

 

 

 

STRUČNO POTKOVANO ZNANJE
Muškarci i žene sa strašću

 

 

 

SVIJET VISOKE MODE
Vrhunska završna obrada
Inovativnost i inspiracija naših majstora predstavljaju osnovu za razvoj naših vozila iz serijske proizvodnje koja su pravi koncentrat izuzetnog stručnog znanja, plemenitih materijala i završne obrade po uzoru na visoku modu. Svaki model DS je osobni izraz neusporedivog stila, inovativnog užitka i jedinstvene udobnosti.

 

 

 

Biserni dekorativni šavovi

Biserni dekorativni šavovi inspirirani visokom modom i koje su naši majstori usavršeno razvili, doprinose eleganciji i nježnosti detalja, a ujedno predstavljaju pravi tehnološki izazov. U razvoj i izradu posebnog šivaćeg stroja uložili smo više od četiri godine da smo uspjeli dizajnirati ukrasne šavove koji se u posebnom ritmu pojavljuju na koži. Čini se kao da se nit na koži pojavljuje iznenada i u istom trenutku ponovo utone u nju. Radi se o jedinstvenom postupku u svijetu automobilizma koji je brzo postao zaštitni znak marke DS Automobiles.

 

Zahvaljujemo se poduzeću Invenio Flory, kreatoru savremenih ukrasnih radova da nam je dozvolilo snimanje u svom studiju: https://invenioflory.fr

Giljoširana dekoracija »Clous de Paris«
Valovi, potezi, puno gracioznosti i nevjerojatna tehnika. Giljoširana dekoracija »Clous de Paris« prikazuje male ekserčiće s piramidalnim glavama koji se ukrštaju u profinjenoj igri svjetla i sjenka. Dolazi iz svijeta finog urarstva, a inspiraciju za nju smo pronašli u piramidi Louvrea. Ovaj ugravirani metalni uzorak koji predstavlja počast »gradu svjetlosti« krasi naše površine sa zahtjevnom i kompleksnom umjetničkom spretnošću.
Dizajn remena ručnog sata
Naša sjedala rezultat su neumorne obrade kože, površina, oblika i izuzetnog stručnog znanja na području legendarnog savijanja materijala: Dizajn remena ručnog sata. Naši majstori kožari izrežu, podlože i savijaju jedan komad kože od kojeg stvaraju jedinstveni komad materijala koji je mjerilo naše avangarde. Dizajn je u početku bio namijenjen našim konceptnim vozilima, a sada je zaštitni znak svake unutrašnjosti vozila DS Automobiles.

 

 

 

INSPIRACIJE
Susret sa zanatskim majstorima koji inspiriraju naše stručno znanje i iskustva

 

 

 

Brižljivo izrađeni detalji

Pogledajte iza kulisa stručnog znanja o izvrsnosti marke DS Automobiles koje održavaju izuzetni tradicionalni zanatski majstori.

 

 

NJEGUJEMO IZVRSNOST

Naša konceptna vozila pravi su testni poligoni za eksperimentiranje s našim tehnikama i stručnim znanjem. Našim ekipama predstavljaju priliku za testiranje novih materijala i tehnologija, uspostavljanje partnerstva s renomiranim majstorima i ispunjavanje svakog njihovog poteza kako bi osmislili inovativna i vrhunska iskustva u vožnji.

Okus budućnosti

U stvaranju konceptnih vozila naši inženjeri i majstori nadahnuti su svijetom pariškog luksuza i osmišljavaju tehnologije budućnosti, ne zaboravljajući pri tom ljepotu, senzualnost i izuzetnost. Naša najnovija kreacija, konceptno vozilo DS AERO SPORT LOUNGE, utire put marki DS Automobiles u budućnost gdje se automobil pretvara u privatni prostor s inteligentnim, po mjeri podesivim, povezivim i profinjenim ambijentom.
 
VIRTUOZNOST IZVEDBE
Naše zanatlije, majstori kožari, dizajneri, mehaničari, izvedbeni stručnjaci i inženjeri znaju ukrotiti materijale i poboljšati tehnologiju, jer se do najmanje pojedinosti posvećuju svakom detalju, svakoj završnoj obradi i dizajniraju predmet koji je profinjen, a ujedno i efikasan. Neki dekorativni elementi, u potpunosti ručno izrađeni, postali su legendarni simboli naše robne marke, a svojom nevjerojatnom udobnošću vas uranjaju u naš inovativni univerzum.
TEHNOLOŠKI
Dizajniranje putovanja sutrašnjice
Sa dvije pobjede na svjetskom prvenstvu Formule E, DS Automobiles je uspeo afirmirati svoju električnu tehnologiju E-TENSE i popeti se na vrh pobjedničkog postolja. Ambiciozne i avangardne ekipe nastavljaju s inovacijama kako bi prilagodile linije i dizajne te ponudile još veću učinkovitost i snagu. Naši električni modeli rođeni su za efikasnost i otvaraju vam nove horizonte kako biste mogli ponovo otkriti užitke u vožnji sa stilom.
S trkaće staze na cestu

DS Automobiles je prvi proizvođač premijskih vozila koji od 2015. godine sudjeluje na prvenstvu Formule E, zbog čega se u dizajniranju svojih izuzetnih modela ugleda na trkaće tehnologije. Marka koja teži odvažnim podvizima i nastoji izraditi automobil budućnosti uspješno prenosi znanje između Formule E i novih kreacija kako bi na cestama ponudila najbolju kreaciju. To je duh avangarde.

Od svega što se ekipe nauče na trkaćim stazama po čitavom svijetu crpe znanje oni koji se bave razvojem sadašnjih i budućih elektrificiranih vozila, a osim toga njihova otkrića važan su član u ubrzavanju njihovog istraživačkog i razvojnog rada.

OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Usluge doživljaja

Jedinstvene usluge s programom po mjeri koji je nastao po vašoj inspiraciji i stvoren je posebno za vas.

Umjetnost boravka

Sa svojim legendarnim naslijeđem, DS Automobiles je pravi ambasador francuske umjetnosti života zato je svako putovanje fascinantan poziv na dosad neviđenu avanturu.
 
JEDINSTVENE USLUGE
Svijet DS vam otvara svoja vrata
Only You je program prilagođen pojedincu, razvijen prema vašoj inspiraciji i posebno za vas koji vam pruža usluge prilagođene vašim potrebama. U skladu s vašim svakodnevnim životom, DS vas prati u svim okolnostima vaše mobilnosti i nudi vam jedinstvene doživljaje. Naš ekskluzivni program vam otvara svoja vrata, pozivamo vas u naš svijet da doživite DS iskustvo.
ISKUSTVA
Only You Privilege
ISKUSTVA
Only You Privilege
SLOBODA
Rent a DS
BEZBRIŽNOST
MyDS
DS Travel Experiences
Vivez une expérience unique
DS Automobiles vous propose de sublimer vos aventures et votre besoin d'évasion, le temps d'un week-end, grâce à des expériences gastronomiques et culturelles exclusives et innovantes, à travers sa nouvelle plateforme de voyages DS Travel Experiences.
ELEKTRIFIKACIJA VAMA NA USLUZI
Od putovanja do bijega u nepoznato

S tehnologijom E-TENSE, DS Automobiles otvara vrata novom iskustvu udobnosti, efikasnosti i profinjenosti. Novi način vožnje po cesti kojeg pokreće dobar osjećaj u vozilu.

Zahvaljujući velikom dometu baterije, proširenoj mreži stanica za punjenje i sveobuhvatnih povezivih usluga, naša vozila E-TENSE vas pozivaju da pobjegnete u nepoznato i uživate u slobodi jer svako putovanje pretvaraju u neograničenu avanturu.

Naše usluge za povezivu mobilnost

Budući da je vrijeme naša najdragocjenije dobro, DS Automobiles nastoji vam omogućiti dovoljno slobodnog vremena u kojem ćete moći bolje cijeniti svaki trenutak za volanom svog električnog ili hibridnog vozila.

Pogledajte sva naša rješenja koja će vam omogućiti da dođete do svih destinacija.

 

 

FREE2MOVE ESOLUTIONS SERVICES
Installation à domicile
Du conseil jusqu'à l'installation de votre DS ePro WALLBOX, la solution idéale pour recharger rapidement à domicile.
Planification de vos trajets
Avec Free2move eSolutions Charging, optimisez vos parcours en fonction de la capacité d’autonomie de votre véhicule E-TENSE et la disponibilité de charges publiques sur votre trajet.
RECHARGE PUBLIQUE
Circulez en toute sérénité en bénéficiant d'un réseau de plus de 67 000 bornes de recharge en France et près de 330 000 bornes en Europe.
Aplikacija MyDS

Informacije o dometu

Pomoću aplikacije MyDS možete tekuće pregledavati domet vašeg priključno hibridnog vozila. Tokom faza punjenja možete čak pratiti brzinu i trajanje punjenja.
Aplikacija MyDS

Punjenje na daljinu

Pomoću funkcije za daljinsku kontrolu punjenja možete koristiti aplikaciju MyDS za aktiviranje punjenja ili programsko podesivog punjenja. Ova funkcija omogućuje vam punjenje u najpogodnijim vremenskim intervalima.
Aplikacija MyDS

Grijanje i klimatiziranje na daljinu

S funkcijom za prethodno klimatiziranje putničkog prostora možete programirati grijanje ili hlađenje vašeg vozila. Funkcija je dizajnirana za vašu udobnost i pomaže vam povećati domet vaše baterije ako se vozilo puni.
DS Mobility Pass, la mobilité sans entrave
Bénéficiez de tarifs préférentiels sur la location d'une voiture DS thermique ou hybride rechargeable dans le réseau Free2move.
Une mobilité à chaque instant
Louez le véhicule DS thermique ou hybride rechargeable de votre choix et facilitez vos longs déplacements occasionnels.
Des conditions préférentielles
Grâce à DS Mobility Pass, bénéficiez de conditions préférentielles sur le prix de location de votre véhicule DS thermique ou hybride rechargeable.
Une simplicité d'utilisation
Louez votre véhicule directement et simplement depuis votre application MyDS au travers de Free2move.

OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Stručno potkovano znanje

DS Automobiles se okružuje strastvenim ženama i muškarcima, garantima zaista jedinstvenog francuskog znanja.

Umjetnost boravka

Sa svojim legendarnim naslijeđem, DS Automobiles je pravi ambasador francuske umjetnosti života zato je svako putovanje fascinantan poziv na dosad neviđenu avanturu.
Umjetnost boravka na francuski način

Doživite umjetnost putovanja na francuski način s markom DS Automobiles i uronite u bezvremenski intermeco u kojem možete odvojiti trenutak za otkrivanje profinjenosti našeg svijeta. Sa svojim legendarnim naslijeđem, DS Automobiles je pravi ambasador francuske umjetnosti života zato je svako putovanje fascinantan poziv na dosad neviđenu avanturu.

Uživajte u luksuzu pažnje koji obogaćuje vaša putovanja epikurejskim, kulturnim i profinjenim doživljajima.

Isprobajte jela vrhunskih kuhara, otkrijte najveće muzeje na ekskluzivnim privatnim obilascima, uživajte u dubinama najboljih lječilišta, upoznajte vrhunske majstore, iskoristite posebne cijene kod pažljivo odabranih partnera: bezbrojno jedinstvenih i legendarnih doživljaja karakterističnih za francusku umjetnost života koji odražavaju profinjenost i prestiž marke DS Automobiles.
 
 
 
Drukčiji pogled
Kako bi vam pružila jedinstvene doživljaje u svojim prodajnim salonima i u unutrašnjosti svojih vozila, marka DS Automobiles se okružila stručnim i precizno odabranim partnerima koji inspiriraju dizajnere i zanatlije u stvaranju inovativnih tehnologija, pažnje do najmanjih detalja i dizajniranja po uzoru na visoku modu. 
DS x PARIS FASHION WEEK®
DS x PARIS FASHION WEEK®
PUTNI PRIRUČNICI

Istražite granice profinjenosti, duh avangarde u svoj njenoj odvažnosti,

umjetnost života na francuski način u svoj njenoj dragocjenosti

i putovanja u svom njihovom bogatstvu.

OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Stručno potkovano znanje

DS Automobiles se okružuje strastvenim ženama i muškarcima, garantima zaista jedinstvenog francuskog znanja.

Usluge doživljaja

Jedinstvene usluge s programom po mjeri koji je nastao po vašoj inspiraciji i stvoren je posebno za vas.