ALLER AU CONTENU

MyDS aplikacija 

Vaš osobni kutak, bilo gdje i bilo kada

USPOSTAVITE VEZU, POKRENITE VOZILO

MyDS aplikacija dizajnirana je tako da možete uspostaviti vezu sa svojim vozilom DS i njegovom okolinom. Pristupite svim uslugama Only You jednim klikom i produžite svoje iskustvo vožnje prije, tijekom i nakon svake vožnje. Svi DS modeli su kompatibilni s MyDS aplikacijom.

Svijet DS na vašem pametnom telefonu

MyDS aplikacija

Svakodnevna podrška

Prije vožnje: Olakšajte sebi život i vrlo jednostavno potražite svoje DS vozilo.(i) Na vašem pametnom telefonu koji ima internetsku vezu i funkcije za navigaciju.  

 

Tokom vožnje: Pratite svoja putovanja i potrošnju goriva. MyDS aplikacija upozorit će vas na sljedeći termin održavanja.(i) Na vašem pametnom telefonu koji ima internetsku vezu i funkcije za navigaciju.  

 

Nakon vožnje: Pratnja za vašu maksimalnu udobnost koja vam omogućuje da od vašeg DS vozila do vašeg konačnog odredišta krenete pješice.(i) Na vašem pametnom telefonu koji ima internetsku vezu i funkcije za navigaciju.  

 

MyDS aplikacija prikazuje vam izbor prilagođenih usluga nakon svake vožnje: domet, broj prijeđenih kilometara, servisni interval, što vam omogućuje bolje održavanje vašeg DS vozila nakon svake vožnje.

Upute za upotrebu

Sve što trebate znati o vašem DS vozilu

 

Pristupite kompletnoj dokumentaciji vašeg vozila pomoću MyDS aplikacije. Bilo da vas zanimaju informacije o performansama ili najbolji postupci za njegu i održavanje vašeg DS vozila, sve to imate na dohvat ruke.

Edukativni video snimci DS

Iskoristite sve što vaš DS nudi

 

Upravo ste kupili svoje DS vozilo i tražite pomoć ili informacije o njegovoj opremi? Saznajte kako funkcioniraju različite tehnologije vašeg vozila gledajući video s uputama (edukativni video snimci). Pronađite sve informacije koje tražite o vozilu i o djelovanju opreme.

KONTROLIRAJTE SVOJE ELEKTRIČNO VOZILO NA DALJINU

INFORMACIJE O DOMETU

Provjerite status punjenja ili procijenjeni preostali domet u realnom vremenu. U trenutku možete pregledati status punjenja i prethodnog klimatiziranja vozila.

PODEŠAVANJE PUNJENJA

Dok se vaše vozilo puni, možete provjeriti brzinu i procijenjeno trajanje punjenja. Također možete podesiti sat početka vremenski odgođenog punjenja, na primjer unutar vremenskog intervala niže tarife.

PRETHODNO KLIMATIZIRANJE

S funkcijom za prethodno klimatiziranje putničkog prostora možete programirati grijanje ili hlađenje vašeg vozila. Osmišljena je posebno za vašu udobnost, zato je dostupna bez obzira na to da li je vozilo priključeno ili ne.

Edukativni sadržaji o daljinskom upravljanju za električne i priključne hibridne modele


 

Uključivanje daljinskog upravljanja

Ovaj video prikazuje kako se prijaviti u MyDS aplikaciju i uključiti daljinsko upravljanje E-TENSE. Saznajte korak po korak kako se možete pretplatiti na ovu funkciju koja vam omogućava stalno informiranje o statusu vašeg E-TENSE vozila.

Daljinsko upravljanje

Pogledajte video s uputama i naučite kako koristiti funkcije daljinskog upravljanja E-TENSE iz MyDS aplikacije. Saznajte korak po korak kako možete podesiti svoju aplikaciju da ćete biti stalno informirani o statusu vašeg E-TENSE vozila: provjerite domet baterije i status napunjenosti, daljinski planirajte punjenje vozila ili njegovo prethodno klimatiziranje u točno određeno vrijeme i na dane po vašem izboru.
Upoznajte sve MyDS usluge

Pogledajte našu seriju video snimaka s uputama za upotrebu (edukativni video snimci) koji će vam pomoći da najbolje iskoristite svoje vozilo i njegove usluge.

 

POMOĆ NA CESTI
Prijavite kvar i pratite dolazak vozila vučne službe u realnom vremenu. Zatražite pomoć, unesite podatke o svojoj situaciji, potvrdite svoju lokaciju i pozovite pomoć putem MyDS aplikacije. 
SCAN MY CAR
Pristupite interaktivnoj dokumentaciji i preuzmite kontrolu nad svojim DS vozilom. Pogledajte dokumentaciju vozila i korisničke priručnike putem MyDS aplikacije. Za više informacija pretražite po fotografiji ili skenirajte svoj DS. 
SEND 2 NAV
Pripremite plan puta i pošaljite ga u navigacijski sistem vašeg DS vozila jednim klikom. Unesite svoju destinaciju putem MyDS aplikacije i pošaljite je vozilu ili koristite Google Maps, Apple Map ili Waze da podijelite svoj put. 

Mobilnost

U MyDS aplikaciji možete pristupiti uslugama našeg partnera za mobilnost Free2move i zaboraviti na ograničenja putovanja automobilom: Mobility Pass i Free2move Services.

Usluge po mjeri

ONLY YOU, LUKSUZ PAŽNJE

DS CLUB PRIVILÈGE: učlanite se u naš iznimni klub i doživite jedinstvene trenutke.

 

DS ASSISTANCE: iskoristite besplatnu doživotnu pomoć 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici u Francuskoj i inostranstvu.

 

DS VALET: iskoristite osobnog šofera prilikom kupovine DS vozila ili dogovorite termin u našim radionicama.

 

Uz FREE2MOVE iznajmite DS model po vašem izboru. Jednostavno rezervirajte svoje vozilo pomoću pametnog telefona.

 
PRONAĐITE JOŠ VIŠE INFORMACIJA UZ FUNKCIJU SCAN

Svojim pametnim telefonom možete pregledavati dokumentaciju svog DS vozila putem interneta.

 

  1. Preuzmite digitalnu dokumentaciju iz MyDS aplikacije.
  2. S kamerom mobilnog telefona možete skenirati relevantno područje vašeg DS vozila kako bi se vam prikazale detaljne informacije o toj komponenti.

 

Jednostavna, brza i efikasna funkcija Skeniraj pruža vam sve informacije koje trebate.