ALLER AU CONTENU

NASLJEĐE

Izum automobila budućnosti
Marka DS osnovana 2014. godine, postala je simbol odvažnosti i inovativnosti. Inspiracija za njezino osnivanje bio je originalni model DS predstavljen na salonu automobila u Parizu 2016. godine. Danas spaja najsuvremeniju stručnost i iskustva s kojima preokreće utvrđene automobilske zapovijedi i zamišlja automobile za buduće generacije.

Rođenje marke DS: inspirativna ikona

Prvi DS pojavio se 1955. godine na salonu automobila u Parizu, što je izazvalo veliku senzaciju i zauvijek obilježilo historiju automobila. Inovativni, graciozni i prestižni model utjelovio je francusko stručno znanje i avangardni duh koji i danas definira filozofiju naše DNK i inspirira sve naše kreacije.

Bezvremenske tehnološki prepoznatljive karakteristike

Naše ekipe pristupaju razvojnom dizajnu svih modela, od originalnog DS-a iz prošlog stoljeća do današnjih i budućih modela, s istim žarom za avangardom, prepoznatljivošću i elegancijom kako bi ponovno otkrili originalne tehnologije. kao što su zakretni farovi ili hidraulički ovjes. i pretvorili ih u prepoznatljive elemente identiteta prilagođene novim očekivanjima mobilnosti.

JEDINSTVEN

DS PIXEL LED VISION 3.0

Prvi DS izdvajao se od ostalih po zakretnim farovima. Za vašu sigurnost se inteligentni prednji farovi DS PIXEL LED VISION 3.0, kojima je opremljen Novi DS 7, prilagođavaju okruženju mijenjajući jačinu osvjetljenja prema spoljašnjim uvjetima (grad, ruralna područja, vrijeme…) i usmjeravajući svjetlost u krivinama, čime poboljšavaju vidljivost u uglovima.

Zahvaljujući funkciji PIXEL možete voziti s dugim svjetlima bez zasljepljivanja putnika u vozilu koje vozi ispred vas ili koje dolazi iz suprotnog smjera.

 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Hidraulički ovjes, jedan od izvornih elemenata marke DS Automobiles, ustupio je mjesto ovjesu DS ACTIVE SCAN SUSPENSION koji analizira podatke s ceste u realnom vremenu kako bi prilagodio ovjes na tvrdo ili meko i pružio najveću moguću razinu udobnosti. 
DS CORNETS
Na svakoj strani vozila DS 9 ugrađena su bočna pozicijska svjetla DS Cornets, inspirirana legendarnim DS modelima. Tanka i sofisticirana svjetla pridružuju se simboličkom svjetlosnom potpisu ovog elegantnog modela. 

Pisanje jezika DS se nastavlja

Naše ekipe inženjera i dizajnera, inspirirani bogatom prošlošću marke DS Automobiles i našim avangardnim vrijednostima, neumorno ulažu svoje iznimno stručno znanje s područja prestiža na francuski način kako bi nastavili pisati našu historiju i dizajnirali automobile budućnosti. Pod njihovim stručnim nadzorom nastaju naši tehnološki napredni automobili prožeti neusporedivom siluetom i karakterom.

Jedinstveni identitet

OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Novosti DS

Budite informirani o novostima, događajima i novim proizvodima marke DS Automobiles

Partnerska saradnja

Upoznajte naše partnerske marke koje smo odabrali zbog njihovih vrijednosti i izvrsnosti