ALLER AU CONTENU
TEHNOLOŠKI USAVRŠENA UDOBNOST

IZVRSNOST U VOZILU

Uživajte u užicima vožnje iskorištavanjem svih tehnologija dizajniranih za vaš boravak u vozilu kako bi svaka vožnja bila pravo putovanje.
DS IRIS SISTEM ZA INFORMACIJE I ZABAVU

DS IRIS, naš najnoviji informacijski eko sistem, je intuitivan, ergonomski dizajniran i potpuno po mjeri prilagodljiv. Uključuje osobnog asistenta koji djeluje u povezanosti s korisničkim sučeljem na dodir i prepoznaje ono što mu kažete, tako da sistem izvodi ono što želite i onako kako želite.

Zahvaljujući sistemu DS SMART TOUCH možete jednim samim pokretnom uključiti jednu od vaših šest omiljenih prečica (cilj puta, kontakti, autoradio, podešavanje klima uređaja…) bez skretanja pogleda s ceste. Ekran na dodir koji je idealno postavljen na dohvat roke prati vaše pokrete i prepoznaje određene pokrete, na primjer za uvećanje slike, smanjenje slike ili pisanje.

DS SMART TOUCH je dostupan za DS 4.

ADML PROXIMITY

Novi način pristupa vašem vozilu.

Vozilo prepoznaje vašu prisutnost s udaljenosti od 1,50 metara. Kada priđete vozilu, automatski se otključava uz pomoć sistema ADML PROXIMITY pri čemu izlaze ručice na vratima koje do tada nisu bile vidljive (i). Sada vam preostaje samo još da otvorite vrata i sjednete za volan. Kada se udaljavate od vozila, postupak je prilično sličan: ručice se slože, a vozilo se automatski zaključava.

Dostupno za Novi DS 3, DS 4 i DS 9.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Sistem detektira nepravilnosti na cesti u realnom vremenu.

Inteligentni sistem aktivnog ovjesa djeluje u povezanosti s kamerom na gornjem dijelu vjetrobranskog stekla i više senzora pomoću kojih tekuće skenira nepravilnosti na cesti. U samo nekoliko mili sekundi posreduju podatke kompjuteru koji prilagođava djelovanje svakog točka posebno. Na osnovu ovih informacija uspostavlja tvrđi ili mekši ovjes vašeg DS vozila da vam osigurava optimalnu udobnost.

Dostupno za Novi DS 4, Novi DS 7 i DS 9.

HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®
Uživajte u neusporedivim iskustvima tokom slušanja zvuka iz sistema Hi-Fi FOCAL Electra®. Audio sistem sadrži 14 zvučnika među kojima su niskotonski zvučnik i pojačivač ukupne snage 515 W za izuzetno zvučno uranjanje u svijet muzike.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS, naš najnoviji informacijski eko sistem, je intuitivan, ergonomski dizajniran i potpuno po mjeri prilagodljiv. Uključuje osobnog asistenta s ekranom na dodir i glasovnim prepoznavanjem. DS IRIS SISTEM izvršava sve vaše naredbe točno onako kako želite.

Dostupno za Novi DS 3, DS 4 i Novi DS 7.

DS AIR

Neupadljivi ventilacijski otvor DS AIR koji idealno pristaje armaturnoj ploči, nudi inovativan ventilacijski sistem s nečujnim i istovremeno efikasnim djelovanjem. Zahvaljujući njegovom kompaktnom obliku, dizajn armaturne ploče izgleda još pročišćenije i minimalnije.

Dostupno za DS 4

OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Tehnologija E-TENSE

Upoznajte elektrifikaciju marke DS Automobiles.

Tehnologije za pomoć u vožnji

Želimo vam osigurati sigurnu vožnju s uspostavljenom vezom.