ALLER AU CONTENU

DS povezive usluge

Povezive usluge i povezivanje
Ušteda vremena
Budući da je vrijeme naše najdragocjenije dobro, DS Automobiles je učinio sve što je u njegovoj moći kako bi vam olakšao život i omogućio vam da bolje cijenite svaki trenutak za volanom. Upoznajte različite usluge, poput navigacijskog sistema, poziva u nuždi, sinhronizacije pametnog telefona s DS vozilom...
ZA ŽIVOT BEZ BRIGE
Uz funkciju SOS i asistenca možete krenuti na svoj put bez ikakve brige. Ovaj sistem za pomoć s geo-lokalizacijom direktno će kontaktirati nadležne intervencijske i hitne službe. Funkcija je dostupna za sva vozila iz izbora DS. 
PREPUSTITE SE VOĐENJU
Uživajte u svom putovanju uz naš povezivi navigacijski sistem s glasovnim prepoznavanjem. Bez obzira na vašu destinaciju možete pristupiti informacijama u realnom vremenu i uslugama koje je razvio TomTom kako biste osigurali optimalne uvjete i potpunu bezbrižnost na svojim putovanjima. 
OSTANITE POVEZANI NA PUTU
Nikada ne skrenite pogled s ceste. Zahvaljujući funkciji Mirror Screen, povežite svoj pametni telefon i uživajte u kompatibilnim aplikacijama na ekranu vašeg DS vozila. 

UŽIVAJTE U SIGURNOM TELEFONIRANJU

Pomoću audio sistema MP3 CD ili 7“ ekrana vašeg vozila* možete obavljati telefonske pozive, uspostaviti telefonsku vezu i slušati pjesme koje su sačuvane na vašem telefonu. Ako je vaš pametni telefon kompatibilan s vašim vozilom, možete se povezati s aplikacijom MyDS putem Bluetooth® veze kako biste produžili svoje iskustvo vožnje prije, tijekom i nakon svake vožnje. U nastavku provjerite jesu li vaš mobilni telefon i DS kompatibilni. 

 

*Ovisno o modelu i verziji.

Usluge po mjeri

MyDS aplikacija

Pristupite svim uslugama Only You na svom pametnom telefonu

E-knjižica o održavanju

S digitalnom servisnom knjižicom »e-knjižica o održavanju« možete jednostavno pronaći sve informacije o održavanju vašeg DS vozila