ALLER AU CONTENU

DS poveziva navigacija 

POVEZIVA GPS NAVIGACIJA U REALNOM VREMENU

Naš povezivi navigacijski sistem s glasovnim prepoznavanjem kojem se može pristupiti direktno sa sjedala vozača, sadrži mnoge usluge koje je razvio TomTom, na primjer promet u realnom vremenu i opasne dionice(i) Prikaz uvjeta u prometu u realnom vremenu preko usluga TomTom Services.  

Uključene usluge za razdoblje 3 godine

PROMETNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU
TomTom vam prosljeđuje sve prometne informacije koje su vam potrebne za optimizaciju vašeg putovanja u realnom vremenu. Odabirom najbržeg puta izbjegavate prometne gužve, usporavanje, radove na cesti i prometne nesreće da možete uživati u sigurnoj vožnji bez stresa. 
OPASNE DIONICE TOMTOM SERVICES
Vozite sigurnije uz »opasne dionice TomTom Services«. Navigacijski sistem upozorava na područja s povećanom pažnjom i na sve vrste radara (fiksnih i mobilnih) zvučnim i vizualnim upozorenjima. Svi korisnici mogu jednostavno slati poruke o novim opasnim dionicama ili radarskim područjima, koje će biti brzo provjerene i podijeljene s vama. Dostupnost usluge ovisi o zakonskim propisima u državi u kojoj vozimo. 
ELEKTRIČNE STANICE ZA PUNJENJE

Kako bi vožnja bila još ugodnija, ova vam usluga u realnom vremenu prikazuje raspoložive stanice za punjenje koje se nalaze u vašoj okolini (i) Ovisno o priključcima za punjenje.   i koje su prikladne za vaše vozilo. Prikazuju se samo informacije partnerskih stanica za punjenje.

 

Za još jednostavnije korištenje preuzmite aplikaciju eSolutions Charging i pretplatite se na našu ponudu eSolutions Charging. Pretplatom na ovu uslugu dobivate pristup najvećoj mreži javnih punionica u Francuskoj i Evropi te plaćate direktno putem aplikacije.

 

Vaš novi, intuitivniji sistem

Automatsko ažuriranje karte

Imajte povjerenja u naš online sistem za planiranje plana puta koji će vas voditi i prikazati informacije o prometu u realnom vremenu, kao i ažurirane mape i itinerarije uživo. Naš algoritam vas vodi sigurno do vaše destinacije.

Navigacija koja vas poznaje

Inteligentni i povezivi navigacijski sistem pamti i memorira vaše navike putovanja kako bi vam predložio omiljene destinacije na temelju vaše historije putovanja. Nećete morati više puta ručno unositi destinacije jer vam navigacijski sistem na početku putovanja predlaže odgovarajuće destinacije. Informira vas o vremenu dolaska i prometnim uvjetima na putu kojim obično dolazite do te destinacije.

Osobni glasovni asistent

Naš glasovni asistent reagira na vaš glas i ispunjava većinu vaših zahtjeva. Funkcijama kao što su navigacija, telefon ili klima uređaj možete upravljati jednom rečenicom. Naša najnovija verzija ove funkcije u potpunosti je integrirana sa sistemom DS IRIS i dizajnirana je za još prirodniju komunikaciju s vašim vozilom.

Dostupno za Novi DS 3, DS 4 i DS 7.

Bezbrižna vožnja gradom

Zahvaljujući funkciji Geofencing karta navigacijskog sistema obavještava vas u stvarnom vremenu da će vaše vozilo »ući u područje s niskim emisijama«.Ako je vaše vozilo opremljeno benzinskim ili dizel motorom, moći ćete na vrijeme izbjeći navedeno područje, ali ako vozite hibridno vozilo, moći ćete u ovo područje ući u 100% električnom načinu.

Usluge po mjeri

MyDS aplikacija

Pristupite svim uslugama Only You na svom pametnom telefonu

Ažuriranje mapa

Cestovna mreža se stalno mijenja pa se mape ažuriraju dva puta godišnje besplatno ili automatski na modelima najnovije generacije