ALLER AU CONTENU

DS 3 PERFORMANCE LINE

PROFINJENA ELEGANCIJA

Promišljeno intenzivan stilski dizajn prepoznatljiv na cesti.

Odvažan stav s profinjenim detaljima: izvedba PERFORMANCE LINE DS 3 spaja elegantnu prodornu crnu boju i izuzetne detalje.

Spoljašnjost

Nove 18-inčne felge BOSTON

DS 3 PERFORMANCE LINE je opremljen ekskluzivnim felgama ukrašenim sa središnjim poklopcem u žarkocrvenoj boji Carmin. U ponudi su i 18-inčne felge BOSTON koje su bile specijalno razvijene za ovu izvedbu.

Posebni dekorativni DODACI Performance Line u crnoj boji

DS 3 PERFORMANCE LINE krase posebno profinjeni detalji završnih elemenata poput ukrasne maske DS Wings u lakiranoj crnoj boji, monograma DS u crnoj boji s teksturiranim svjetlucavim sjajem i pločica s napisom Performance Line koje su dostupne isključivo za ovaj ekskluzivni model.

Pločica Performance Line​

Izvedbu Performance Line koju do najsitnijih detalja utjelovljuje genetski zapis marke DS Automobiles krasi amblem u bojama marke: žarkocrvenoj Carmin za učinkovitost, bijeloj za pročišćenost i u bojama šampanjca za pobjedu.

Unutrašnjost

Moderna pročišćenost

Sjedala, armaturna ploča i ploče vrata presvučeni su Alcantara materijalom koji unosi u unutrašnjost plemenitost i karakter, dok ukrasni šavovi u bojama šampanjca i žarkocrvenoj Carmin Performance Line kao i obloga stropa u sivoj boji Lama dopunjavaju njenu jedinstvenu i smirenu atmosferu. Uz doplatu su dostupna nova sjedala u zrnastoj koži Claudia crne boje i volan u perforiranoj koži koji se brinu za dodatni dašak dinamičnosti i sportske elegancije.

USLUGE PO MJERI

ONLY YOU
Upoznajte naš program prilagođenih usluga
Asistenca
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti sa asistencom

Only You

Upoznajte naš program prilagođenih usluga.

Asistenca

Uživajte u osjećaju bezbrižnosti sa asistencom

Pravno obavještenje

 

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ su u skladu s testnim postupkom WLTP kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila. Postupak WLTP je zamijenio novi evropski vozni ciklus (NEDC) odnosno dosadašnji testni postupak. S obzirom na to da su testni uvjeti protokola WLTP realniji, izmjerene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ su u brojim slučajevima više od vrijednosti izmjerene po postupku NEDC. Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, posebna oprema, opcijska oprema, tip guma, spoljašnja temperatura i toplotna udobnost u unutrašnjosti vozila. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu. Za više informacija kliknite ovdje.