ALLER AU CONTENU
Specifikacija motora
RASPOLOŽIVI MOTORI
Bezbrižna udobnost i dinamičnost
Uživajte u dinamičkim performansama koje su savršeno usklađene s vašim okruženjem zahvaljujući benzinskim motorima PureTech, priključno hibridnim motorima E-TENSE i dizelskim motorima BlueHDi.
DIMENZIJE
Pogledajte dimenzije
Prostran i povezljiv
Usavršeno dobar osjećaj 
ZBOG VAŠE SIGURNOSTI
Unutrašnjost DS 7 je zahvaljujući velikom međuosovinskom razmaku posebno prostrana tako da vam na svim putovanjima pruža obilje udobnosti i bezbrižnosti.  Za još više udobnosti u unutrašnjosti pobrinut će se prednja sjedala s funkcijom masaže, grijanja ili ventilacije, po nagibu podesiva zadnja klupa za sjedenje i tehnologija DS ACTIVE SCAN SUSPENSION koja se prilagođava nepravilnostima na cesti.
Veliki pomični panoramski krov
Neka budu vaša iskustva u putničkom prostoru još ugodnija i za svoj DS 7 među opcijama odaberite pomični panoramski krov. Krov koji sadrži jedno fiksno i jedno klizno pomično staklo, osigurava vam osvjetljenje i udobnost na svim vašim putovanjima. 
Bezgranična putovanja
Širok prtljažni prostor DS 7 može primiti do 555 litara i tako zadovoljiti sve vaše potrebe na putovanjima. Prtljažni prostor prilagođen korisnicima s dva kromirana praga je nadasve modularan i funkcionalan, jer je opremljen s četiri obruča za pričvršćivanje i bočnim oblogama površina za odlaganje. Njegova zapremina se može optimalno prilagoditi zahvaljujući preklopivoj zadnjoj klupi za sjedenje. Izvedbe E-TENSE imaju u prtljažniku poseban prostor za spremanje kabla za punjenje. 
Izuzetna senzorička udobnost 
Uz doplatu, za DS 7 dostupna su višeslojna stakla koja optimalno poboljšavaju zvučnu izolaciju unutrašnjosti, pružajući ugodne doživljaje u vožnji koji su garancija vaše bezbrižnosti. 
Individualizacija izgleda DS 7
Boje karoserije i presvlake

 

 

USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Upoznajte naš program prilagođenih usluga
Asistenca
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti sa asistencom

Pravno obavještenje

 

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ su u skladu s testnim postupkom WLTP kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila. Postupak WLTP je zamijenio novi evropski vozni ciklus (NEDC) odnosno dosadašnji testni postupak. S obzirom na to da su testni uvjeti protokola WLTP realniji, izmjerene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ su u brojim slučajevima više od vrijednosti izmjerene po postupku NEDC. Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, posebna oprema, opcijska oprema, tip guma, spoljašnja temperatura i toplotna udobnost u unutrašnjosti vozila. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu. Za više informacija kliknite ovdje