ALLER AU CONTENU
KOLEKCIJA
DS 9 ESPRIT DE VOYAGE
KOLEKCIJA DS

DS 9 Esprit de Voyage dovršava kolekciju Esprit de Voyage , koja je oda iznimnoj stručnosti, vrhunskom dizajnu i avangardnom duhu karakterističnim za marku DS Automobiles.

 

Ova ekskluzivna izvedba pravo je područje izražavanja dizajnera, majstorskih zanatlija, stručnjaka i inženjera marke DS Automobiles, budući da uveličava umjetnost i strast putovanja u francuskom stilu i naglašava profinjenost, visoke standarde i kreativnost.

To je jedinstvena kolekcija koja izražava savezništvo između tradicije automobilskog luksuza i inovacije.

ESPRIT DE VOYAGE

Marka DS Automobiles potječe iz Pariza i neodvojivo je povezana s ovim gradom svjetlosti i njegovom vrhunskom stručnošću.

Ovdje naši timovi crpe svoju inspiraciju, svoju definiciju luksuza i svoje kreativne standarde.  Odatle potječe i potpis kolekcije Esprit de Voyage: poetski motiv giljoširane dekoracije. Clous de Paris polazište je za graciozno raspoređene zrake koji simboliziraju briljantnost kolekcije Esprit de Voyage, s kojom se DS Automobiles predstavlja širom svijeta.

Spoljašnjost
Uljepšajte svoja putovanja
Pločica ESPRIT DE VOYAGE
DS 9 Esprit de Voyage pravo je umjetničko djelo koje karakteriziraju elegantne pločice s natpisom u brušenom kromu.
Ekskluzivne 19-inčne felge CHAMBORD
Ekskluzivno za ovu kolekciju dostupne su prestižne i sjajne 19-inčne felge CHAMBORD s dijamantnom obradom u mat antracit sivoj boji koje usavršavaju vaša putovanja.
Jedinstveno kućište vanjskih retrovizora
Kućište vanjskih retrovizora DS 9 Esprit de Voyage ukrašeno je amblemom kolekcije:   giljoširana dekoracija Clous de Paris koja reflektira fine laserske zrake. Kao i kod umjetničke slike, sofisticiranost se nalazi u detaljima.
Prodoran pogled
Čim otvorite vrata, uključuju se prednji farovi DS ACTIVE LED VISION da vas pozdrave i zavedu. Zajedno sa 3D Full LED zadnjim svjetlima dodatno povećavaju privlačnost ove izvanredne limuzine.
Pomični krov
S pomičnim krovom možete uživati u širokom pogledu na okolinu i unijeti nebo, svjetlost i krajolik u svoje vozilo. Tokom vožnje svjetla plešu i igraju se s različitim nijansama sive boje u putničkom prostoru poput slike na otvorenom koja se uvijek mijenja i uzbuđuje.
Upadajuće ručice na vratima
Kada priđete vozilu ono Vas prepoznaje i otvara vrata uz pomoć upadajućih ručica koje se potpuno neupadljivo i elegantno izvlače i uvlače se kada se od njega udaljite.
UNUTRAŠNJOST
Brižljivo izrađeni detalji
Putnički prostor DS 9 Esprit de Voyage ukrašen je plemenitim materijalima kao što su napa koža i Alcantara®, utjelovljujući tako glavne karakteristike iznimne stručnosti marke DS Automobiles.  Prestižna završna obrada u kombinaciji s pomičnim krovom naglašava harmoniju i mekoću unutrašnjosti.  Od armaturne ploče do obloga vrata, ova profinjena atmosfera dodatno je naglašena ukrasnim bisernim šavovima.
Jedinstven potpis ESPRIT DE VOYAGE
Potpis Esprit de Voyage, koji su dizajnirali timovi odjela za boje i materijale marke DS Automobiles, toplinski je utisnut na središnjoj konzoli koja prekriva luksuznu napa kožu vrhunske kvalitete.
Dizajn remena ručnog sata na napa koži u sivoj boji Perle
Sjedala s prepoznatljivim dizajnom remena ručnog sata, koji su razvili naši majstori kože, također su presvučena ovom svijetlom napa kožom u sivoj boji Perle, kako bi svi ukrasni elementi bili savršeno usklađeni.  Suština elegancije postignuta je DS logotipom koji je stilizirano izložen na naslonima za glavu.
Ukrasni pragovi s osvijetljenom pozadinom
Posebno dizajnirani za ovu kolekciju, ukrasni profili s potpisom »Esprit de Voyage« prilikom otvaranja zasvijetle kao blistavi poziv da uđete.
DS LOUNGE
Prostrana putnička kabina, prožeta sofisticiranošću, svjetlošću i smirenošću odražava duh francuske elegancije i stručnog znanja.  Udobnost je podignuta na razinu umjetnosti boravka s unutrašnjošću koja pokriva sve, od napa kože do pomičnog krova, od stropne obloge do detaljnih ukrasnih završetaka i širokog središnjeg naslona za ruku.
Udobnost u unutrašnjosti
Povezivo vozačevo mjesto s asistentom DS IRIS SYSTEM
Virtualno i tehnološki napredno vozačevo mjesto opremljeno je 12,3“ digitalnom instrument tablom, velikim 12“ HD središnjim zaslonom na dodir i osobnim asistentom DS IRIS SYSTEM, koji obuhvaća zaslon osjetljiv na dodir i funkciju prepoznavanja glasa te izvršava vaše naredbe. Jednom gestom ili riječju možete pristupiti svim bitnim informacijama za vožnju i udobnost.
Putni priručnici
Usluge po mjeri
Only You

Upoznajte naš program prilagođenih usluga

 

Ugovori o uslugama
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti s našim ponudama za održavanje i pomoć