ALLER AU CONTENU

Novi DS 7 PERFORMANCE LINE

Stručno znanje i dinamičnost
Odvažnost
Ekspresivan stil
DS 7 PERFORMANCE LINE se odlikuje posebnom završnom obradom spoljašnjosti koja odmah upada u oči, a ujedno utjelovljuje pažljivo dorađene detalje marke DS Automobiles s unutrašnjošću Alcantara® i elegantnim ukrasnim šavovima Performance Line.
Spoljašnjost
Elegantna i jedinstvena dinamičnost
DS 7 PERFORMANCE LINE krase monogram DS crne boje, amblemi Performance Line, ukrasna maska DS Wings i krovni prtljažni nosači u svjetlećoj crnoj boji. Njegov izgled naglašavaju 19-inčne felge SILVERSTONE, EDINBURGH ili TOKYO(i) Model na priloženoj slici   koje su u izvedbi PERFORMANCE LINE+ dostupne uz doplatu.
Unutrašnjost
Pročišćena i prodorna crna boja
Posebna unutrašnjost DS 7 PERFORMANCE LINE potvrđuje svoju jedinstvenost i pruža neponovljivo iskustvo u unutrašnjosti kao posveta umjetnosti putovanja. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala poput Alcantare® u crnoj Profond s platnom DS i elegantnim detaljima, poput vezi Performance Line i ukrasnih šavova u boji šampanjca i žarkocrvenoj Carmin koji su ekskluzivno dostupni za ovu izvedbu.
Volan s umetkom u nesvjetlećem kromiranom materijalu
Izvezena sjedala Performance Line
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Upoznajte naš program prilagođenih usluga
Asistenca    
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti sa asistencom

Pravno obavještenje

 

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ su u skladu s testnim postupkom WLTP kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila. Postupak WLTP je zamijenio novi evropski vozni ciklus (NEDC) odnosno dosadašnji testni postupak. S obzirom na to da su testni uvjeti protokola WLTP realniji, izmjerene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ su u brojim slučajevima više od vrijednosti izmjerene po postupku NEDC. Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, posebna oprema, opcijska oprema, tip guma, spoljašnja temperatura i toplotna udobnost u unutrašnjosti vozila. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu. Za više informacija kliknite ovdje