DS 7 CROSSBACK

Proizvod visoke tehnologije

Od 72757 KM uključujući PDV

 

TEHNOLOŠKI NAPREDNO VOZAČEVO MJESTO

Digitalna 12-inčna instrument tabla s elegantnom grafikom može se podešavati po mjeri. Vozaču se na njoj prikazuju sve informacije za vožnju do kojih može pristupiti preko padajućeg menija kojim upravlja neposredno sa volana.
U meniju je dostupno šest načina, između ostalih i ekran za kontrolu funkcije DS CONNECTED PILOT, a također i funkcije DS NIGHT VISION.

Na središnjem 12-inčnom ekranu na dodir korisnik može upravljati svim funkcijama vozila preko "virtualnog" dugmeta na pritisak ili kromiranog prekidača s kristalnom intarzijom*.
Preko ovog upravljačkog sklopa može se, između ostalog, pristupiti funkcijama za udobnost, medije i povezivanje.
Osim toga, možete pristupiti i funkciji DS Connect koja vam nudi brojne usluge za sigurnost (SOS i asistencija), održavanje (preko održavanja na daljinu), povezivu navigaciju i zabavu preko funkcija Mirror Screen** (Android AutoTM, Apple CarPlayTM i MirrorLink®).


*Ovisno o izvedbi. **Dostupno za kompatibilne pametne telefone.

DS SAFETY

KONSTANTNA PAŽNJA

DS NIGHT VISION

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS ACTIVE LED VISION

Vidljivost noćuViše informacija
Recimo ne nepažnji.Više informacija
Vidjeti i biti vidljivViše informacija

DS LOUNGE: BEZBRIŽNOST TOKOM VOŽNJE

Putnički prostor vozila DS 7 CROSSBACK brine se za ugodan osjećaj i bezbrižnost. Tehnološke inovacije i avangardni dizajn mu pružaju do sada neviđen stupanj udobnosti, učinkovitost i neusporedivu bezbrižnost.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: Odzivnost i preciznost

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION preko kamere i senzora unaprijed predviđa svaku nepravilnost na cesti kako bi ublažio posljedice nedostataka.


Sistem u realnom vremenu posreduje podatke računalu koji prilagođava djelovanje svakog točka posebno da podesi tvrd ili fleksibilan ovjes i pruža nam višu razinu udobnosti.

Hi-Fi sistem FOCAL Electra®: vrhunski zvuk

Za audio opremu vozila se DS obratio FOCALU®, vodećem francuskom poduzeću za profesionalnu Hi-Fi akustiku u automobilima. Vrhunski Hi-Fi sistem FOCAL Electra® pruža četrnaest zvučnika koji su promišljeno raspoređeni po putničkom prostoru da bi vam pružili jedinstveni autistički doživljaj.

DS PILOT

Pregled autonomne vožnje

DS CONNECTED PILOT

DS PARK PILOT

voziti ili pustiti da vas voze?Više informacija
DS 7 CROSSBACK Pogled sprijeda
Parking made easyViše informacija

Poveziva kamera koja snima sve što vidite tokom vožnje.

Sistem DS ConnectedCAM sadrži kameru koja je ugrađena u podnožje unutrašnjeg retrovizora i čuva fotografije. Podatke koji se čuvaju na kameri korisnik može prenijeti u pametni telefon preko veze Wi-Fi. 

 

 DS ConnectedCAM ™ za Android 

Preuzmite DS ConnectedCAM ™ za iOS


ConnectedCAM T&Cs


Otkrivši tehnologiju u DS 7 CROSSBACK, zašto ne pogledati unutra? Ili saznajte više o dostupnim posebnim serijama.

Kada postanete vlasnik vozila, automatski se pridružujete našem programu usluga Only You.

Program koji je nastao po vašoj inspiraciji i koji smo razvili za vas temeljni je stub DS iskustva i dokaz naše posvećenosti vama.

Još dugo nakon kupovine vašeg vozila DS imat ćete prednosti paketa usluga koje su bile namijenjene posebno vama i prilagođene vašim potrebama.

KONTAKTIRAJTE PRODAJNO MJESTO.

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:BS]

USLUGE PO MJERI