DS 3 CROSSBACK

Tehničke karakteristike

Od 57658 KM uključujući PDV

[cle1: DS_3_CROSSBACK Lang:BS]
 

TEHNIČKE INFORMACIJE

Istražite sve tehničke karakteristike DS 3 CROSSBACK: dimenzije, motore, prtljažni prostor, putnički prostor i sigurnosnu opremu.

Dimenzije DS 3 CROSSBACK

Istražite mjere


Dužina 4118 mm
Širina (rasklopljena / preklopljena ogledala) 1802/1988 mm
Visina 1534 mm
Međuosovinski razmak 2558 mm
Prednji prevjes 860 mm
Stražnji prevjes 700 mm
Prostor med komolci na prednjih sedežih 1410 mm
Razmak između laktova na stražnjim sjedalima 1367 mm
Dužina prtljažnika 666 mm
Širina prtljažnika 1021 mm
Korisna visina prtljažnika 550 mm
Zapremina prtljažnika (u litrima) 350 L
Broj sedišta 5

E-TENSE Novi svijet vas čeka

Uživajte u novom senzacionalnom iskustvu vožnje za volanom DS 3 CROSSBACK E-TENSE i njegovoj 100% električnoj motorizaciji, koja kombinuje snagu i odziv u potpunoj tišini.

Načini vožnje

Za DS 3 CROSSBACK E-TENSE, postoje tri načina vožnje koji vam omogućuju korištenje više ili manje energije u bateriji: Eco, Sport i Normal.

Regenerativno kočenje

Motorna kočnica u fazama usporavanja pretvara kinetičku energiju u električnu i tako puni bateriju vašeg električnog automobila.

Unaprijed podešeno grijanje ili klimatizacija

Programiranjem grijanja vašeg DS 3 CROSSBACK E-TENSE povećavate autonomiju njegove baterije. Ovu funkciju možete postaviti putem zaslona osjetljivog na dodir.

UDOBNOST & SIGURNOST Udobnost bez kompromisa

Način vožnje vašeg vozila može se promijeniti, ali vaši zahtjevi neće, stoga je naša 100% električna verzija DS 3 CROSSBACK E-Tense dizajnirana da vam pruži istu razinu udobnosti kao i naši benzinski ili dizelski modeli, i to bez ikakvih kompromisa u pogledu kvalitete življenja i volumena prtljažnika.

PROSTOR ZA VAS

DS 3 CROSSBACK nudi vam iznimnu prostranost kao građaninu u srcu, unatoč svojim kompaktnim dimenzijama. Kako bismo vam ponudili upravo onoliko udobnosti koliko vam je potrebno, ugradili smo niz praktičnih i funkcionalnih prostora za odlaganje stvari, stražnju klupu s mogućnošću preklapanja i prtljažnik zapremine 350 litara.

TEHNOLOGIJA ZA VAŠU SIGURNOST

Naša prioritetna briga je uvijek vaša sigurnost, sigurnost onih koji su vam najbliži i svakog koga sretnete na putu. Kako bi ispunili ovo obećanje, naši inženjeri nastojali su da DS 3 CROSSBACK na testnim sudarima Euro NCAP dobije najvišu ocjenu.

KONTAKTIRAJTE PRODAJNO MJESTO.

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:BS]

USLUGE PO MJERI

Pravno obavještenje

¹Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO2 su u skladu s testnim postupkom WLTP, kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila. Postupak WLTP je zamijenio novi evropski vozni ciklus (NEDC) odnosno dosadašnji testni postupak. S obzirom na to da su testni uvjeti protokola WLTP realniji, izmjerene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO2 su u brojim slučajevima više od vrijednosti izmjerene po postupku NEDC. Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, posebna oprema, opcijska oprema, tip guma, spoljašnja temperatura i toplotna udobnost u unutrašnjosti vozila. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu.