ALLER AU CONTENU
KOLEKCIJA
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
KOLEKCIJA DS

Ograničenom serijom DS 3 Esprit de Voyage marka DS Automobiles upotpunit će svoju kolekciju, posvećenu promociji iznimne stručnosti, odvažnog dizajna i vrhunskih tehnologija koje karakteriziraju sve njezine modele.

 

DS 3 krase iznimni dodaci i oprema koji zaokružuju francusku umjetnost putovanja.  Zahvaljujući profinjenosti, ekskluzivnim detaljima i vrhunskim materijalima, dizajneri, zanatski majstori, stručnjaci i inženjeri marke DS Automobiles pozivaju vas da uživate u jedinstvenom iskustvu dok vozite ovu ekskluzivnu kreaciju.

ESPRIT DE VOYAGE
Svi naši pogledi i naša filozofija putovanja inspirirani su Parizom, mjestom rođenja marke DS Automobiles.  Ovaj grad svjetla nije samo prijestolnica luksuza i kreacija, već i dom iznimnog znanja, iskustva i sjaja koji su značajno utjecali na našu kolekciju Esprit de Voyage.

Svaka naša kreacija ukrašena je motivom giljoširane dekoracije Clous de Paris, elegantnim i tehnološki naprednim procesom izrade luksuznih satova. Niz malih isprepletenih ekserčića evocira nježne zrake svjetlosti koje odražavaju umjetnost putovanja i majstorstvo francuskog luksuza.
Spoljašnjost
Putovanje prožeto karakterom
Pločica ESPRIT DE VOYAGE
Kao što svaki veliki umjetnik potpisuje svoje djelo, marka DS Automobiles opremila je svoj DS 3 Esprit de Voyage ekskluzivnim kromiranim pločicama koje su simbol kolekcije Esprit de Voyage.
Ekskluzivne 18-inčne felge KYOTO
Atraktivnost i sofisticiranost izražene su elegantnim 18-inčnim felgama s dijamantnom obradom u mat antracit sivoj boji, dizajniranim isključivo za ovu kolekciju.
Posebna kućišta vanjskih retrovizora
Kućišta vanjskih retrovizora ukrašena su elegantnim potpisom Esprit de Voyage, apliciranim postupkom preciznog laserskog graviranja, što svjedoči o stručnom znanju marke DS Automobiles.
Prekrasna ukrasna maska u crnoj boji
Prednje LED farove nove generacije i ukrasnu masku uveličavaju DS WINGS ukrasni elementi u sjajnoj crnoj boji, koji ujedno naglašavaju sjaj kromiranih rubova.
Upadajuće ručice na vratima
Upadajuće ručice na vratima elegantno se uklapaju u siluetu vozila DS 3, a zahvaljujući sistemu za hands-free pristup izvlače se kada se približite vozilu na udaljenost od dva metra i vraćaju se unutra, kada se od njega udaljite.
Veličanstven zadnji dio
Dekorativni profil u lakiranoj crnoj završnoj obradi elegantno naglašava LED zadnja svjetla i vrata prtljažnika. Na njemu se nalazi potpis DS Automobiles od poliranog nehrđajućeg čelika koji suptilno krasi zadnji dio vozila.
UNUTRAŠNJOST
Ugodna i mirna atmosfera
Uživajte u pravoj čahuri mekoće i elegancije vozila DS 3 Esprit de Voyage.
Luksuzna unutrašnjost nudi dvije ekskluzivne, sofisticirane i profinjene završne obrade za udoban i svijetao ambijent koji će uljepšati sva vaša putovanja.
Sjedala u tkanini i napa koži u sivoj boji Galet
Sjedala od zrnaste kože u crnoj boji Basalte
Legendaran potpis ESPRIT DE VOYAGE
Jedinstven potpis, dizajniran od strane stručnjaka ekipe za boje i materijale marke DS Automobiles, krasi armaturnu ploču od napa kože u sivoj boji Galet i svjedoči o izvrsnosti stručnog znanja naših ekipa.
Ukrasni profili pragova vrata
Na profilima vrata od sjajnog aluminija ispisano je ime kolekcije koje neprestano poziva da uđemo u svijetlu i ekskluzivnu unutrašnjost.
Tepisi s ukrasnim obrubom u sivoj Galet
U harmoniji s sjedalima i unutrašnjošću u sivoj boji Galet, ekskluzivni tepisi također su ukrašeni ukrasnim obrubom i šavovima u istoj boji.
Vozite potpuno bezbrižno
VISOKE ELEKTRIČNE PERFORMANSE
Tehnološki dragulj
Stručnost i iskustva naših inženjera omogućili su nam da razvijemo novu generaciju posebno učinkovitih E-TENSE motora.  DS 3 Esprit de Voyage u 100% električnoj izvedbi s dometom do 404 km u kombiniranom ciklusu i do 575 km u ciklusu gradske vožnje postao je jedan od najlakših kompaktnih SUV-ova u svojoj kategoriji.  Idealan je i za kratka i za duža putovanja jer se 80% baterije napuni za samo 30 minuta.
Tehnološki savršeno putovanje
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS, naš najnoviji informacijski eko sistem, je intuitivan, ergonomski dizajniran i potpuno po mjeri prilagodljiv. Uključuje osobnog asistenta s ekranom na dodir i naprednim glasovnim prepoznavanjem: DS IRIS SYSTEM izvršava sve vaše naredbe točno onako kako želite.
DS DRIVE ASSIST
Sistem DS DRIVE ASSIST nudi vozaču pomoć i omogućuje mu da u bilo kom trenutku ponovo preuzme kontrolu nad vozilom. To predstavlja jedan korak više prema autonomnoj vožnji. Inovativni sistem prilagođava brzinu i razdaljinu do vozila koje vozi ispred nas, a upravljanjem volana precizno kontrolira smjer vozila DS 3 Esprit de Voyage na njegovoj voznoj traci s obzirom na navike i podešavanja vozača. Umjesto vozača upravlja brzinom i smjerom vožnje i time obezbjeđuje sigurnost i bezbrižnost za volanom.
DS MATRIX LED VISION (opcija)
Farovi DS MATRIX LED VISION vozila DS 3 Esprit de Voyage podijeljeni su na tri module LED za kratka svjetla i jedan modul MATRIX BEAM za duga svjetla koji je također podijeljen na 15 neovisnih segmenata. Segmenti se uključuju i isključuju postepeno, ovisno o prepoznatim uvjetima u okolini koje detektuje kamera na gornjem dijelu vjetrobranskog stakla. Vozač može stalno voziti s dugim svjetlima bez zasljepljivanja ostalih učesnika u prometu. Tako se, na primjer, pri približavanju vozilu koje vozi ispred nas ili iz suprotnog pravca jedan dio svjetlosnog snopa oko vozila isključi da ga ne ometa i prati njegovo pomjeranje.
VISION 360 (uz doplatu)

DS 3 je opremljen novim digitalnim kamerama na prednjem i zadnjem dijelu koje na velikom 10,3-inčnom ekranu na dodir optimalno prikazuju snimljene slike.

Za izvođenje svih manevara pri niskoj brzini, sistem za video pomoć Vision 360 vam prikazuje sliku vozila iz ptičje perspektive i njegove okoline. Ako se vozilo pomjeri prikaz se ažurira.

Dnevnik putovanja
USLUGE PO MJERI
Only You
Upoznajte naš program prilagođenih usluga
Asistenca
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti sa asistencom