ALLER AU CONTENU
KOLEKCIJA
DS 4 ESPRIT DE VOYAGE
KOLEKCIJA DS

DS Automobiles predstavlja svoju ekskluzivnu ograničenu seriju koja je kreirana kao pravo bogatstvo elegancije, jer spaja odličnost i dizajn marke. Elegantne kolekcije marke su vrhunac stručnosti dizajnera, zanatskih majstora, stručnjaka i inženjera DS koji u njima mogu izraziti sve svoje ideje i tako stvoriti nova vrhunska iskustva putovanja. 

 

Svaka od ovih kreacija inspirisana je jedinstvenom ponudom. DS 4 Esprit de Voyage osmišljen je kako bi francusku umjetnost putovanja doveo na novi nivo. 

ESPRIT DE VOYAGE

Dolazimo iz Pariza, grada svjetla i prijestolnice luksuznog znanja, iskustva i kreativnosti. Pariz je inspiracija za naš dizajn, naša uvjerenja i naš koncept putovanja. Ovaj grad je srce francuske umjetnosti putovanja pod kojom se potpisuje DS 

Prepoznatljiv simbol naših kreacija, a također i kolekcije Esprit de Voyage, je giljoširana dekoracija Clous de Paris ili tehnički proces koji proizlazi iz fine izrade satova. Mali ekserčići koji su međusobno usklađeno ispreplitani o profinjenoj igri svjetla utjelovljuju briljantnost kao jedinstven i poetičan potpis koji Esprit de Voyage koristi kao polazište za širenje francuske stručnosti na području prestiža. 

Spoljašnjost
Neka vaša putovanja budu očaravajuća 
Dekorativni dodaci u crnoj boji
Od ukrasne maske DS Wings do obruba stakla protežu se elegantni crni ukrasni dodaci, naglašavajući šarmantan oblikovni dizajn izvedbe DS 4 Esprit de Voyage.
Profinjen prednji dio
Svjetleće crna elegantna ukrasna maska ​​izvedbe DS 4 Esprit de Voyage istaknuta je profinjenim detaljima svjetla koje stvara velika kaskada resica u kromiranoj završnoj obradi. Tehnološki napredni prednji farovi MATRIX LED VISION sjaje poput hipnotičkih svjetlosnih zraka, što vozilu daje zavodljiv, a istovremeno prodoran izgled.
Jedinstveno kućište vanjskih retrovizora
Kućišta vanjskih retrovizora krase elegantne i precizne laserski ugravirane oznake koje ilustriraju svjetlosni potpis izvedbe Esprit de Voyage i stručnost marke DS Automobiles. 
Ekskluzivne 19-inčne felge CANNES
19-inčne felge CANNES u sivoj boji s dijamantnom završnom obradom ispunjavaju naš model DS 4 Esprit de Voyage karakterom i elegancijom. Sportski izgled koji naglašava užitak umjetnosti putovanja.
Panoramski krov u crnoj boji

Crni krov koji se proteže iznad perla sive boje karoserije, daje vozilu dodir elegancije i predstavlja prekrasan svjetlosni kontrast koji naglašava luksuzni karakter posebne kolekcije. Panoramski stakleni krov osvjetljava putničku kabinu i proširuje vaše horizonte putovanja. 

 

 

Zadnja svjetla 3D s završnom obradom u obliku ljuski
Zadnja svjetla koja se u potpunosti sastoje od LED dioda, stvaraju jedinstven i futuristički vizualni spektakl. Svjetla su ukrašena laserski ugraviranim ljuskama, a opremljena su i kaskadnim pokazivačima smjera, dajući vozilu DS 4 Esprit de Voyage hipnotički i moderan izgled kojeg dodatno naglašavaju crne linije i ukrasni elementi.
UNUTRAŠNJOST 
Brižljivo izrađeni detalji
U elegantnim nijansama monokromatske sive boje, u kojoj se skladno isprepliću granitno siva unutrašnjost i sjedala u šljunčanoj sivoj boji, putnički prostor DS 4 Esprit de Voyage prava je čahura svjetla i dobrog osjećaja. 
Ekskluzivni potpis ESPRIT DE VOYAGE
Armaturna ploča prekrivena visokokvalitetnom napa kožom, ukrašena je ekskluzivnim potpisom Esprit de Voyage u obliku elegantnog reljefa koji svojom visoko profinjenom završnom obradom odražava majstorstvo naših timova.
Sjedala Paloma u sivoj Galet
Sjedala Paloma u sivoj Galet uljepšavaju putnički prostor svijetlim i sofisticiranim ambijentom. Fino zrnata koža i vrhunska udobnost sjedala osiguravaju dobrobit i užitak u vožnji.  
Ukrasni profili pragova vrata
Ukrasni profili od svjetlećeg aluminija s potpisom »Esprit de Voyage« zaštitni su znak ove ekskluzivne kolekcije. Svijetli ukrasi pozivaju vas da uđete u sofisticirani svemir blagostanja i elegancije.  
Udobnost u unutrašnjosti
Dnevnik putovanja
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Upoznajte naš program prilagođenih usluga
Ugovori o uslugama
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti s našim ponudama za održavanje i pomoć.
Only You
Upoznajte naš program prilagođenih usluga
Ugovori o uslugama
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti s našim ponudama za održavanje i pomoć

Pravno obavještenje

 

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ su u skladu s testnim postupkom WLTP kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila. Postupak WLTP je zamijenio novi evropski vozni ciklus (NEDC) odnosno dosadašnji testni postupak. S obzirom na to da su testni uvjeti protokola WLTP realniji, izmjerene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ su u brojim slučajevima više od vrijednosti izmjerene po postupku NEDC. Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, posebna oprema, opcijska oprema, tip guma, spoljašnja temperatura i toplotna udobnost u unutrašnjosti vozila. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu. Za više informacija kliknite ovdje