ALLER AU CONTENU
KOLEKCIJA
DS 7 ESPRIT DE VOYAGE
KOLEKCIJA DS

Marka DS Automobiles predstavlja svoju specijalnu kolekciju koja je inspirirana izuzetnim stručnim znanjem i kreacijama prestižnih dizajnerskih kuća.  

Za ovu ograničenu seriju dodatno smo usavršili linije i materijale naših kreacija kako bismo vam ponudili ekskluzivne, sofisticirane i elegantne modele koji odražavaju visoki nivo izvrsnosti i zahtjevnosti koje prevladavaju u radu DS majstora. 

Njezini dizajni, inspirirani specifičnim tematskim motivima, pozivaju vas da na jedinstven način doživite blagostanje i pobjegnete u nepoznato okruženi francuskom umjetnošću putovanja. 

ESPRIT DE VOYAGE

Marka DS Automobiles koja dolazi iz Pariza, grada svjetla i prijestolnice luksuznog znanja, iskustva i kreacija, podići će vaša putovanja na nivo istinskih poetskih doživljaja. 

Našu kolekciju krasi jedinstveni potpis »Esprit de Voyage« simbolizirajući svjetlosne zrake motiva »Clous de Paris«, tehnološki naprednog procesa izrade luksuznih satova i čuvenog simbola marke.

Spoljašnjost
Užici u vožnji
Dekorativni dodaci u crnoj boji
Elegantni dekorativni dodaci u crnoj boji krase DS 7 Esprit de Voyage od nosača krovnog prtljažnika preko okvira prozora do ukrasne maske DS Wings, naglašavajući njegov plemeniti dizajn i prepoznatljiv izgled. Učinite svako svoje putovanje nezaboravnom avanturom. 
Prekrasna ukrasna maska u crnoj boji
Ukrasna maska s dekoracijom DS WINGS u sjajnoj crnoj boji i svjetlucavi detalji kromiranih resica doprinose našoj kreaciji još više elegancije i sofisticiranosti. 
Svjetla s laserski ugraviranim 3D motivom ljuski
Trodimenzionalna svjetla sa završnom obradom u efektu ljuski, specifičnom za DS, doprinose našem modelu šarmantan i oštar izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kromirani i ručno ugravirani potpis DS AUTOMOBILES istaknut je suptilnim ukrasnim dodacima u crnoj boji. 
PLOČICA ESPRIT DE VOYAGE
Na ekskluzivnim pločicama s natpisom Esprit de Voyage savršeno se isprepliću serigrafijska siva boja i brušena kromirana obrada, nježno ukrašavajući stranice ekskluzivnog modela DS 7 Esprit de Voyage kao svojevrsni sofisticirani potpis. 
Ekskluzivne 19-inčne felge OYAMA 
Atletska i karizmatična silueta modela DS 7 Esprit de Voyage naglašavaju 19-inčne felge u crnoj Onyx s ekskluzivnim dijamantnim uzorkom u sivoj Brumeux koje su kreirane posebno za ovu kolekciju i dizajnirane za elegantno savladavanje svih puteva.  
Legendarna kućišta vanjskih retrovizora
Karakteristika ove ekskluzivne kreacije su i kućišta vanjskih retrovizora koja elegantno odražavaju sjajni motiv laserski ugraviranog potpisa Esprit de Voyage.
UNUTRAŠNJOST 
Brižljivo izrađeni detalji
Dobro osvijetljena unutrašnjost spaja mekoću napa kože i sjaj perla sive boje s toplim i svjetlećim nijansama. Sjajna oda udobnosti i sofisticiranosti.
Jedinstven potpis ESPRIT DE VOYAGE
Suptilan i jedinstven potpis, dizajniran od strane stručnjaka ekipe za boje i materijale DS Automobiles, krasi armaturnu ploču od napa kože u sivoj boji Pearl i svjedoči o izvrsnosti stručnog znanja naših ekipa. 
Sjedala od zrnaste kože u sivoj boji Perle
Sjedala ove kolekcije prekrivena su zrnastom kožom u sivoj boji Perle, plemenitim i sjajnim materijalom koji unutrašnjost čini još udobnijom. Svaki šav, svaka konačna obrada i svaka tehnika precizno su izrađeni kako bi zajedno stvorili jedinstveni i profinjeni ambijent za vozača i putnike.
Ukrasni profili pragova vrata
Na personaliziranim ukrasnim profilima vrata od sjajnog aluminija ispisano je ime kolekcije koje nas neprestano poziva da uđemo u svijetlu i ekskluzivnu unutrašnjost.
Udobnost u unutrašnjosti
Dnevnik putovanja
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Upoznajte naš program prilagođenih usluga
Asistenca
Uživajte u osjećaju bezbrižnosti sa asistencom

Pravno obavještenje

 

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO2 su u skladu s testnim postupkom WLTP kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila. Postupak WLTP je zamijenio novi evropski vozni ciklus (NEDC) odnosno dosadašnji testni postupak. S obzirom na to da su testni uvjeti protokola WLTP realniji, izmjerene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO2 su u brojim slučajevima više od vrijednosti izmjerene po postupku NEDC. Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, posebna oprema, opcijska oprema, tip guma, spoljašnja temperatura i toplotna udobnost u unutrašnjosti vozila. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu. Za više informacija kliknite ovdje