konceptno vozilo

DIVINE DS

STIL AVANT-GARDE UNUTRA I IZVAN

Divine DS preuzima elegantan, izražajan izgled DS-a korak dalje, karakteriziran jedinstvenom kombinacijom materijala

Divine DS ima zategnute vanjske linije, isklesane karakteristike i moćan stil koji postaju sinonim za naše automobile. Vanjska strana također nagovještava šta se nalazi unutra. Udubljena prednja svjetla sadrže kristale Swarovski. To je prvi put da se koriste na automobilu, a imaju ih i unutra. Dizajnirali smo unutrašnjost kako bismo pokazali da je duh avangarde sveobuhvatna filozofija koja se provlači kroz samu srž naših automobila. Kabina nije pretrpana jer su sve glavne komande na HD ekranu osjetljivom na dodir. A udružili smo se s ekskluzivnom francuskom kućom Maison Lesage kako bismo personalizaciju enterijera podigli na novi nivo.

JEDINSTVENI & S POTENCO

Potpuno novi svijet personalizacije

Luksuzne i senzualne obline njegove vanjštine krase prepoznatljivi grafički elementi, poput prednje ukrasne maske "DS Wings", prepoznatljivih bočnih linija i jedinstveno dizajniranog krova. Jedinstveni eksterijer dolazi s izuzetnim interijerom! Potonji je neusporediv u svom podebljanom obliku i tehničkoj obradi sa bilo čim do sada proizvedenim. Spektakularni dizajn s izvanrednim kontrastima utjelovljuje avangardu i sofisticiranost marke DS.

KAHUN KONTRASTA

Divine DS odvodi elegantan, izražajan izgled DS-a korak dalje, karakteriziran jedinstvenom mješavinom materijala

Ugodan interijer Divine DS ima drugačiji ambijent sa svake strane. Vozač je ogrnut konturama i oštrim linijama. Suvozačeva strana osjeća se protočnije i prozračnije

BOŽANSKA INSPIRACIJA

Uključenost Swarovskog i Maison Lesage dokazuje kako DS širi granice automobilskog dizajna.